Οι «γυναίκες που είναι πιο άνδρες» και τα… σε αγαπώ Θεοχάρους-Περδίκη

Αντιδράσεις προκάλεσε το σχόλιο του Γιώργου Περδίκη, για τις δύο γυναίκες βουλευτές, που όπως ο ίδιος ανέφερε «έβαλαν ράχη για να υπάρξει διαφάνεια», όσον αφορά στη δημοσιοποίηση της λίστας Γιωρκάτζη.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Περδίκης, κατά την τοποθέτησή του, ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής, ανέφερε ότι «μερικές γυναίκες που είναι πιο άνδρες απ’ τους άνδρες». Μία τοποθέτηση που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΑΚΕΛ, η οποία την χαρακτήρισε σεξιστική.

Την εν λόγω τοποθέτηση σχολίασε και η πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους, η οποία σε ανάρτηση στο twitter, έγραψε «Περδίκης: “μερικές γυναίκες που είναι πιο άνδρες απ τους άνδρες”. Άκρως σεξιστικό». Για να λάβει την απάντηση από τον τέως πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων «αυτό σε ενόχλησε κυρία μου. Όχι ότι ο βουλευτής του κόμματος σου και τ. πρόεδρος της Βουλής έκανε όσα έκανε. Ήθελα απλά να δείξω το θαυμασμό μου σε δυο βουλεύτριες που έβαλαν ράχη για να υπάρξει διαφάνεια. Αν το έκανα με λάθος τρόπο, απολογούμαι».

Η κα. Θεοχάρους, σε νέα ανάρτηση επεσήμανε πως «αστειάκι ήθελα να κάνω αλλά δεν μου βγήκε. με συγχωρείς», με τον κ. Περδίκη να απαντά «σε αγαπώ και σε εκτιμώ αλλά πέρασα πολλά από αυτή την ιστορία με τη λίστα Γιωρκάτζη. Έχω ουλές στη ψυχή μου από αυτά που μου έκαναν. Και δεν χωρούν αστεία».

Τέλος σε αυτή την συζήτηση έθεσε η Ελένη Θεοχάρους με την λιτή απάντηση «καλώς. δεν θα σχολιάσω τα υπόλοιπα. Κι εγώ σ’ αγαπώ».

 

Δειτε Επισης

Με αναφορές στο Κυπριακό το πασχαλινό μήνυμα Αρχιεπισκόπου-«Δεν υπάρχουν περιθώρια υποχωρήσεων»
Πολλαπλές συντάξεις, ξενόγλωσσα, έρευνες Αστυνομίας για κυνηγούς-Γεμάτη η ατζέντα της Βουλής
Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
Το ΕΛΑΜ καταγγέλλει το Ηνωμένο Βασίλειο για έκδοση βίζας στο ψευδοκράτος
Διμερείς συνεργασίες και η επικείμενη τριμερής με Ελλάδα στο επίκεντρο των συναντήσεων Χριστοδουλίδη στο Ισραήλ
Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου-Πρώτα συνάντηση διαπραγματευτών
Ο «προεκλογικός» των κατεχομένων, το ρίνγκ Τατάρ-Ερχιουμάν και τα τουρκογενή πλήγματα
Ο Οδυσσέας ως αναδυόμενη αντιπολιτευτική δύναμη απέναντι στις αδυναμίες του συστήματος
Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη για την ηλεκτρική διασύνδεση-«Δεν βγαίνει δημόσια η ΕΕ»
«Πρωτόκολλο» για νέο νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία υπογράφηκε στην Άγκυρα