Ανακοίνωσε ηχηρή... μεταγραφή το ΕΛΑΜ-Με Σούγλη το ψηφοδέλτιο της Λεμεσού

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Δημήτρη Σούγλη, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει ότι «αποτελεί μεγάλη τιμή για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) η αποδοχή από πλευράς του καταξιωμένου δημοσιογράφου Δημήτρη Σούγλη, να κατέλθει ως υποψήφιος Βουλευτής Λεμεσού με την Παράταξή μας. Το πλούσιο δημοσιογραφικό, συγγραφικό και κοινωνικό του έργο κοσμούν το ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ».

Το βιογραφικό του:

Ο Δημήτρης Σούγλης γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1970. Μετά την Τουρκική εισβολή διαμένει στη Λεμεσό. Από τα μαθητικά του χρόνια πρωτοστάτησε σε αντικατοχικές εκδηλώσεις και ανέπτυξε έντονο συνδικαλιστικό έργο για τα δικαιώματα των μαθητών και απόρων στα σχολεία.

Υπηρέτησε στις Δυνάμεις Καταδρομών, Λ.Ο.Κ όπου έτυχε τιμητικών διακρίσεων σε αποστολές και επιδόσεις.

Σπούδασε Δημοσιογραφία και Δημόσιες σχέσεις στην Αθήνα. Εργάζεται ως Δημοσιογράφος, παραγωγός εκπομπών τα τελευταία 31 χρόνια με πολλές επιτυχίες, αυτός καθιέρωσε την τηλεοπτική μεσημβρινή ενημέρωση στην Κύπρο. Βραβεύτηκε για εκπομπές του, δεκάδες ντοκιμαντέρ και ρεπορτάζ του. Σήμερα αρθρογραφεί και παρουσιάζει δικές του εκπομπές με επιτυχία στο διαδικτυακό του κανάλι.

Το 2004 ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του Φιλελεύθερου ως ο πιο αγαπητός Κύπριος Δημοσιογράφος και παρουσιαστής. Διαχρονικά μαχητικός, άνθρωπος ο οποίος τα έβαλε με το κατεστημένο χάνοντας αρκετές φορές την δουλειά του.

Έλαβε μέρος ως πολεμικός ανταποκριτής στον πόλεμο της Βοσνίας. Η αποστολή και το ντοκιμαντέρ βραβεύτηκαν και έτυχαν επαίνου και από την Σερβική τηλεόραση. Καθήκοντα πολεμικού ανταποκριτή εκτέλεσε και στον πόλεμο του Λιβάνου.

Διατηρεί δικό του γραφείο προβολής, διαφημίσεων, διοργάνωσης εκδηλώσεων και προπαγάνδας. Άνοιξε την δική του σχολή Δημοσιογραφίας πριν χρόνια από την οποία αποφοίτησαν και εργάζονται 9 άτομα. Διετέλεσε εκπρόσωπος τύπου του Ιστορικού, Προσφυγικού Σωματείου Ανόρθωσης Αμμοχώστου, συμμετέχει σε πολλές εθελοντικές και φιλανθρωπικές οργανώσεις και οργανωμένα σύνολα, μέλος του Κέντρου Περιβάλλοντος της Μητρόπολης Λεμεσού. Μέλος της χορωδίας Άρης Λεμεσού. Εξέδωσε δύο βιβλία και συνεχίζει συγγραφικό έργο (ποιητική συλλογή και έρευνα για την ιστορία των τσιατιστών στην Κύπρο).

Απόγονος αγωνιστών του Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του 55-59, ο πατέρας του ήταν στενός συνεργάτης με τους ήρωες Λένα και Αυξεντίου. Ο πατέρας του Σολωμής από το κατεχόμενο Λευκόνοικο, συνιδρυτής του ΔΗΣΥ με τον ξάδελφο του Σολωμή τον κοινοτάρχη. Η μακαριστή μητέρα του Δέσπω από το Γεράνι Αμμοχώστου με πλούσια προσφορά σε πάσχοντες και άρρωστους συνανθρώπους μας.

Εγγονός του Δημήτρη Σούγλη (Πουρεκκή) που ανακάλυψε στο Λευκόνοικο της Μεσαορίας την αλωνιστική μηχανή στην Κύπρο.

Εγγονός του Άρχοντα Πρωτοψάλτη της Κύπρου Θεόδουλου Καλλίνικου που διέσωσε παράλληλα όλα τα παλιά παραδοσιακά Κυπριακά τραγούδια. Εγγονός του Παναγιώτη Γεράνη φαρμακοποιού που προσέφερε βοήθεια σε χιλιάδες πάσχοντες συνανθρώπους μας ιδιαίτερα στην διάρκεια και μετά την Τουρκική εισβολή.

Παντρεμένος με τέσσερεις γιούς.

Σημειώνεται ότι ο Δημητρης Σούγλης είχε κατέλθει ως υποψήφιος σε προηγούμενες βουλευτικές εκλογές με το ΔΗΚΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επενδύσεις και την πιθανότητα επίσκεψης επιχειρηματικής αποστολής συζήτησαν Κόμπος και Αλ Σαρά
Θύμα επιτήδειων ο Τατάρ-Καταγγέλλει ότι χρησιμοποιούν την εικόνα και τη φωνή του για διαδικτυακές απάτες
Θέσεις αρχών μετέφερε στη μεταβατική Κυβέρνησης της Συρίας ο Κόμπος-Συζητήσεις ενόψει ΣΕΥ
Ξεπερνά τα όρια η Τουρκία-Απειλεί την Κύπρο λόγω των συμφωνιών για ΦΑ
Δεν θα αποδεχθεί τη συμφωνία Κύπρου και Αιγύπτου για φυσικό αέριο η Τουρκία-Οι εκτιμήσεις Τουρκάλας εμπειρογνώμονα
Στη Συρία για επαφές με τον ηγέτη της Συρίας και τον ΥΠΕΞ της χώρας ο Κόμπος
Παρέμβαση Φουρλά για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας-«Κάνει ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω»
Οι φλόγες που καίνε τον παράδεισο που φτιάξαμε για τους λίγους
Μηχανισμό αναζήτησης υπερκομματικών λύσεων στα μεγάλα προβλήματα προωθεί η ΔΗΠΑ
Συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές των δύο πλευρών-Συνέχεια ενόψει Γενεύης