Ήθελαν να διώξουν την Ιρανή από το σπίτι οι 76χρονοι-Το ενοίκιο το κίνητρο της επίθεσης

Οι διαφωνίες για το ενοίκιο φαίνεται να είναι το κίνητρο πίσω από την επίθεση των δύο 76χρονων στη Ιρανή μητέρα στη Λεμεσό, το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ οι πληροφορίες από την Αστυνομία κάνουν λόγο και για συχνές προστριβές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον ξυλοδαρμό μητέρας-Καταχωρείται υπόθεση στο Δικαστήριο

Όπως ανέφερε στον REPORTER ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, το ζευγάρι ήθελε να διώξει από το σπίτι την Ιρανή 40χρονη, αφού όπως φαίνεται δεν πλήρωνε το ενοίκιο και αυτό προκάλεσε και την έκρηξη των δύο, με αποκορύφωμα την αποτρόπαια πράξη του ξυλοδαρμού.

Πάντως, ο κ. Κυριάκου υπέδειξε ότι ο συγκεκριμένος λόγος ήταν και η αφορμή για άλλες προστριβές στο παρελθόν, με το ζευγάρι να είχε αποταθεί ξανά στην Αστυνομία, για να την διώξει από το σπίτι, ωστόσο τα μέλη της Δύναμης, ξεκαθάρισε ο κ. Κυριάκου, μόνο συμβουλές μπορούσαν να δώσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες στον 76χρονο και τη σύζυγό του που επιτέθηκαν σε μητέρα στη Λεμεσό

Η 40χρονη παραμένει στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε μετά τον ξυλοδαρμό της από τον 76χρονο Βρετανό και την Ελληνοκύπρια σύζυγό του, με τους επί καθήκοντι ιατρούς να διαπιστώνουν ότι φέρει οίδημα και θλαστικό τραύμα στο βλέφαρο, εκδορές και θολή όραση και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Χειρουργικό Τμήμα. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η 76χρονη Ελληνοκύπρια, η οποία ένιωσε μία αδιαθεσία ενώ τελούσε υπό κράτηση και μεταφέρθηκε  για τις πρώτες βοήθειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ένταλμα σύλληψης στον 76χρονο και τη σύζυγό του για τον ξυλοδαρμό μητέρας 

Υπενθυμίζεται ότι εντός της ημέρας, το ζευγάρι αναμένεται να αφεθεί ελεύθερο, αφού οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν ολοκληρωθεί. Όπως ανέφερε στον REPORTER ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, η Αστυνομία θα προχωρήσει με καταχώρηση της υπόθεσης και πλέον οι δύο κατηγορούμενοι θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα ανέφερε στην Αστυνομία ότι το ζεύγος την εξύβρισε και κατήγγειλε ότι την χτύπησαν και οι δύο, ενώ φαίνεται πως είχαν κάποιες διαφορές μεταξύ τους. Το ζεύγος των ηλικιωμένων είναι ιδιοκτήτες του σπιτιού στο οποίο διέμενε το θύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συγκλονιστικό βίντεο: Άγριος ξυλοδαρμός μητέρας από τον σπιτονοικοκύρη της

Δειτε Επισης

Κατέθεσε στο ΤΑΕ για την φερόμενη επίθεση από πρώην της η Μελίνα Μεταξά-Εκδόθηκε διάταγμα περιοριστικών μέτρων
Πυρκαγιά σε βιοτεχνία στη Λεμεσό-Κάηκαν σωροί από παλέτα, προστατεύτηκε εργοστάσιο
Στις φλόγες οικία στην επαρχία Λευκωσίας-Ζημιές και σε αποθήκη
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή οχήματος στη Λευκωσία-Εντοπίστηκαν από κινητά μέχρι πορτοφόλια και ταυτότητες
Πλατφόρμα που μετέφερε όχημα έπεσε σε γκρεμό οκτώ μέτρων-Στήθηκε επιχείρηση για διάσωση 35χρονου
Νεαρός έτρεχε με 121 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο-Δεν κατείχε άδεια οδήγησης
Έκαψαν όχημα 47χρονου στην Έμπα-Ψάχνουν στοιχεία για εντοπισμό των δραστών οι Αρχές
Μάχη για τη ζωή δίνει 23χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα και υπέστη αιμορραγία στο κεφάλι
Αποδίδoυν τη ληστεία του 64χρονου σε εκφοβισμό του για κακοποίηση ανήλικης οι επιστολές ΥΚΕ στην Επίτροπο Παιδιού
Στο εδώλιο της Βουλής οι θεσμοί-Κρίνεται η στάση τους απέναντι στις καταδικαστικές αποφάσεις του ΕΔΑΔ