Συνελήφθη ο καταζητούμενος για την απόπειρα εμπρησμού του αστυνομικού σταθμού

Χειροπέδες στο πρόσωπο που καταζητείτο, για την απόπειρα εμπρησμού του αστυνομικού σταθμού στις Πλάτρες, πέρασε η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στόχος εμπρηστών αστυνομικός σταθμός-Καταζητείται ένα πρόσωπο

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον νεαρό, ηλικίας 30 ετών που καταζητείτο για την υπόθεση και να του περάσει χειροπέδες. Εναντίον του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αφού προέκυψαν στοιχεία που να τον εμπλέκουν στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Πέμπτης και σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα μέλος της Δύναμης, που βρισκόταν εντός του σταθμού, άκουσε δυνατό θόρυβο και εξήλθε του σταθμού. Τότε διαπίστωσε ότι ένα υπηρεσιακό όχημα και ο κομπρεσόρος του κλιματιστικού είχαν αρπάξει φωτιά.

Ο αστυνομικός αμέσως κατέσβεσε τη φωτιά, με τη χρήση πυροσβεστήρα, ενώ στο σημείο έσπευσαν άλλοι αξιωματικοί και μέλη της Αστυνομίας. Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι είχε τεθεί κακόβουλα η πυρκαγιά, αφού εντοπίστηκαν ίχνη εύφλεκτης ύλης.

Κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης κατέγραψαν τις κινήσεις του 30χρονου, δείχνοντάς τον να πλησιάζει πεζός, να περιλούζει με την εύφλεκτη ύλη το όχημα και τον κομπρεσόρο και να τρέπεται σε φυγή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Απειλές Ερντογάν για τις μαζικές διαδηλώσεις-«Αυτό το θέατρο θα τελειώσει»
Αποφασίζει το Δικαστήριο την... συνταγογράφηση για Γιαννάκη-Πώς οδηγήθηκε στη σύλληψη, ψάχνει ξανά δικηγόρο
ΒΙΝΤΕΟ: Διαδηλωτής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μπροστά στα ΜΑΤ στη Κωνσταντινούπολη
BBC: Οι διαδηλώσεις στην Τουρκία δεν αφορούν μόνο τον Ιμάμογλου-Υποψία πανικού κάτω από τα δακρυγόνα Ερντογάν
Ταλαιπωρεί ξανά την οικογένεια του Θανάση ο Σταυριανός-Φέρνει ένσταση στην επιστροφή των λειψάνων του δολοφονηθέντα
Εκτελέστηκε το ένταλμα του Δικαστηρίου, χειροπέδες στον Γιαννάκη
Iσχυρό μήνυμα για τον Ερντογάν η ψηφοφορία υπέρ του Ιμάμογλου-Γιατί «μεταφράζεται» ως δημοψήφισμα κατά του Τούρκου Προέδρου
Ξεκάθαρες απαντήσεις Ιωάννου στα αιτήματα των κυνηγών-Στο επίκεντρο ποινές για λαθροθηρία, φωτοβολταϊκά και κυνηγετικοί σκύλοι
Υπό έρευνα και ο Δήμος Άγκυρας για πολιτιστικές δαπάνες–Αντιδρά ο Μανσούρ Γιαβάς
Μετά το τελεσίγραφο Τραμπ, η Τεχεράνη δηλώνει έτοιμη για «έμμεσες συνομιλίες» για την πυρηνική συμφωνία