Πώς εκτυλίχθηκε η διπλή τραγωδία-Είχε εγκλωβιστεί κάτω από τη θεριστική μηχανή ο χειριστής

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της διπλής τραγωδία που σημειώθηκε στο χωριό Στρουμπί της Πάφου, με αποτέλεσμα τον θάνατο του Νίκου Δημοσθένους 53 ετών από το χωριό Ίνεια και τον 62χρονο Πανίκο Ιωαννίδη από το χωριό Στρουμπί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διπλή τραγωδία... Νεκροί οι δύο E/κ που καταπλακώθηκαν από θεριστική μηχανή

Η τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, λίγο μετά τις 15:00, όταν οι δύο άνδρες επέβαιναν σε θεριστική μηχανή, τύπου combine, και κατά τη διάρκεια εργασιών καταπλακώθηκαν από αυτήν.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που συνέλεξε η Αστυνομία και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, ο χειριστής της μηχανής θέρισε χωράφι με σιτηρά που ανήκαν στον 62χρονο πυροσβέστη, που βρισκόταν σε προαφυπηρετικη άδεια.

Στην προσπάθεια του να εισέλθει στον κύριο δρόμο Στρουμπιού-Κάθηκα φορτωμένος με τα σιτηρά που είχε θερίσει, το βαρύ αγροτικό μηχάνημα ανατράπηκε σε αγροτικό ανηφορικό δρόμο, με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τόσο τον χειριστή του όσο και τον ιδιοκτήτη του χωραφιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Πάφο-Γεωργικό όχημα καταπλάκωσε δύο πρόσωπα

Είναι άγνωστο ακόμη εάν ο τελευταίος βρισκόταν πάνω στο όχημα ή έξω από αυτό. Ο 62χρονος εντοπίστηκε νεκρός εκτός του οχήματος ενώ ο χειριστής της θεριστικής μηχανής βρέθηκε κάτω από την μηχανή και χρειάσθηκε να απεγκλωβισθεί από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Τα ακριβή αίτια θανάτου των δύο άτυχων ανδρών αναμένεται να διαπιστωθούν κατά τις νενομισμένες νεκροτομές, που θα διενεργηθούν επί της σορού τους, σε μεταγενέστερο στάδιο.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, για τις συνθήκες του ατυχήματος συνεχίζονται. 

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πάπας Φραγκίσκος-Ενημέρωση από το Βατικανό
Γυναίκα έχει ταξιδέψει σε 60 χώρες–Για ποιο μέρος δεν θέλει ούτε να ακούσει
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
ΒΙΝΤΕΟ: Φέρεται να φώναξε «Αλλαχού Άκμπαρ» ο δράστης πριν την επίθεση στη Γαλλία
Eπίθεση σε αγορά στη Γαλλία με ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες
Εκλογές στη Γερμανία-Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Bild
Με γραπτό κείμενο θα απευθυνθεί στους πιστούς την Κυριακή ο Πάπας Φραγκίσκος
Η Ζιζέλ Πελικό, μία από τις Γυναίκες της Χρονιάς του περιοδικού Time