Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στα κατεχόμενα μετά από πολύωρες μάχες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά, ανακοίνωσε ο «διευθυντής» της «πυροσβεστικής» στα κατεχόμενα, Ραμαντάν Γκιουρπινάρ.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Γκιουρπιναρ σε δηλώσεις στον παράνομο «Μπαϊράκ» είπε ακόμη ότι τις επόμενες ώρες θα προχωρήσουν στην πλήρη κατάσβεση. Οι μικρές αναζωπυρώσεις, είπε, αντιμετωπίστηκαν από τα εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνεχίζεται η πύρινη κόλαση στα κατεχόμενα-Επανήρχισε η κατάσβεση από αέρος

Έντεκα πτητικά μέσα επιχειρούν σήμερα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Καντάρα, σύμφωνα με τον «υπουργό γεωργίας», Ντουρσούν Ογούζ, 6 αεροπλάνα και 5 ελικόπτερα.

Στο μεταξύ, λόγω της κατάστασης με την πυρκαγιά ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι ακύρωσε το σημερινό του πρόγραμμα συναντήσεων και επαφών στα κατεχόμενα και επέστρεψε στην Τουρκία.

  

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες στιγμές της νεάς φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Εν αναμονή των ερευνών για τα αίτια
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Τελέστηκε το μνημόσυνο του ήρωα αστυφύλακα Ανδρέα Χριστοφίδη
Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 32χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του
Πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία
Στιγμές τρόμου για 68χρονο-Του έστησε καρτέρι κουκουλοφόρος και τον λήστεψε
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 18χρονος-Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του
Επανήλθε ο Τριανταφυλλίδης για προαγωγή Κατσουνωτού με καρφιά σε ΔΗΣΥ-«Από πού ήρθε η εντολή για... αφωνία»
Παγετός στους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος-Πρόσβαση μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές