Έκαψαν το όχημα 34χρονου-Χειροπέδες σε 35χρονο, προηγήθηκε καυγάς σε μπυραρία

Χειροπέδες σε 35χρονο πέρασε η Αστυνομία, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τον εμπρησμό οχήματος 34χρονου στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5:45 το πρωί της Δευτέρας, λήφθηκε κλήση για φωτιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 34χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της κατοικίας του, στον Ύψωνα Λεμεσού.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής, για κατάσβεση της φωτιάς, καθώς επίσης και της Αστυνομίας, για εξετάσεις. Από τις εξετάσεις που έγιναν από την πυροσβεστική υπηρεσία και το ΤΑΕ Λεμεσού, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Από τη φωτιά το αυτοκίνητο, αξίας 1,500 ευρώ, υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Για την υπόθεση, η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε 35χρονο, εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς στο όχημά του, ο 34χρονος βρισκόταν σε μπυραρία της περιοχής, όπου είχε τσακωθεί με τον 35χρονο, ο οποίος ήταν επίσης θαμώνας της μπυραρίας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Αναμμένο κερί προκάλεσε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λάρνακα-Στο νοσοκομείο η ένοικος
ΒΙΝΤΕΟ: Νεαροί άναβαν φωτιές στη μέση του δρόμου στη Λεμεσό-Πάνω από 90 πυρκαγιές από λαμπρατζιές
«Ο δίδυμος αδελφός μου έμεινε 18 και εγώ είμαι 69… Παρακαλώ να βρω ένα νύχι για να κάνω εκείνο που αξίζει»
Έρχονται και άλλες αυξήσεις στις τιμές των γεωργικών προϊόντων-Αλυσιδωτές οι επιπτώσεις της ανομβρίας
Πολλαπλές συντάξεις, ξενόγλωσσα, έρευνες Αστυνομίας για κυνηγούς-Γεμάτη η ατζέντα της Βουλής
Καυτοί οι επόμενοι μήνες για εργατικό σώμα-ΑΤΑ, Εθνικός Κατώτατος Μισθός και συνταξιοδοτικό στο τραπέζι
Το σπάνιο κοινό Πάσχα ενώνει Ορθόδοξους και Καθολικούς πριν τους ξαναχωρίσει το ημερολόγιο
Ανείπωτη τραγωδία λίγο πριν την Ανάσταση-Νεκρός 22χρονος στο στήσιμο της λαμπρατζιάς, καταπλακώθηκε από πάσσαλο
Κατηγορίες Ζελένσκι σε Πούτιν για την πασχαλινή εκεγχειρία-«Παίζει με ανθρώπινες ζωές»