Πήγε να διαρρήξει εκκλησία και κατέληξε στο νοσοκομείο

Στη σύλληψη, ενός προσώπου 25 ετών, για διάρρηξη και κλοπή χρηματικού ποσού από εκκλησία, προχώρησε η Αστυνομία.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής της Εκκλησίας Αγίου Εφραίμ που βρίσκεται στον χωριό Άγιου Αμβρόσιου, κατήγγειλαν στις Αρχές  ότι άγνωστος εισήλθε εντός της Εκκλησίας από το παράθυρο.

Ακολούθως, σύμφωνα με την καταγγελία, το πρόσωπο επιχείρησε να κλέψει το παγκάρι της εκκλησίας, ωστόσο δύο μέλη της εκκλησιαστική επιτροπής τον ανέκοψαν.

Στη συνέχεια, ο 25χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Δύναμης, όπου προχώρησαν στη σύλληψη του 25χρονου, ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Κατέθεσε η ΠΑΣΕΑ και ακολουθεί η Αστυνομία για τους TAKATA-«Σε κατασκευαστή και ΤΟΜ η ευθύνη για τις ανακλήσεις»
Εντοπίστηκαν σε υποστατικό κρυμμένα πακέτα με καπνό ναργιλέ- Πρόστιμο ύψους €12.000
Δεκάδες κροτίδες στην κατοχή νεαρών-Συνελήφθησαν δυο πρόσωπα
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 79χρονου-Εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας
Κατέθεσε για Κράτος Μαφία και Αναστασιάδη ο Πρόεδρος-«Δεν έχω κάτι να πω, ό,τι ρωτήθηκα απάντησα»
Εξετάζει τα CCTV και ψάχνει μαρτυρίες για την τραγωδία στη Λεμεσό η Αστυνομία-Στο κελί ο 38χρονος
Ώρες αγωνίας για τον 79χρονο Νικόλα Κούμουρου-Χάθηκαν τα ίχνη του από την οικία του (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Στις φλόγες αποθήκη στον Άγιο Δομέτιο-Υπέστη εκτεταμένες ζημιές
Κόπηκε στα δύο η μοτοσικλέτα του άτυχου Άγγελου-Συγκλονισμός για τους τέσσερις νεκρούς από θανατηφόρα
Προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ και ανατράπηκε το όχημά του-Επενέβη η Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό