Πήγε να διαρρήξει εκκλησία και κατέληξε στο νοσοκομείο

Στη σύλληψη, ενός προσώπου 25 ετών, για διάρρηξη και κλοπή χρηματικού ποσού από εκκλησία, προχώρησε η Αστυνομία.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής της Εκκλησίας Αγίου Εφραίμ που βρίσκεται στον χωριό Άγιου Αμβρόσιου, κατήγγειλαν στις Αρχές  ότι άγνωστος εισήλθε εντός της Εκκλησίας από το παράθυρο.

Ακολούθως, σύμφωνα με την καταγγελία, το πρόσωπο επιχείρησε να κλέψει το παγκάρι της εκκλησίας, ωστόσο δύο μέλη της εκκλησιαστική επιτροπής τον ανέκοψαν.

Στη συνέχεια, ο 25χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Δύναμης, όπου προχώρησαν στη σύλληψη του 25χρονου, ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Όχημα παρέσυρε πεζή έξω από σχολείο-Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο
Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στην οικία του άτυχου Μενέλαου-Σε εξέλιξη η νεκροτομή
Με απόφαση Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου δικαιοδοσία στα Επαρχιακά για εκδίκαση υποθέσεων κουρέματος
Ανακρίνεται ο ύποπτος επιβάτης αεροσκάφους-Η στιγμή της σύλληψής του
Άστοχη τοποθέτηση Αστυνομίας σε επικρίσεις για επιλεκτικές συλλήψεις-«Εσείς θα μπορούσατε να πάρετε τηλέφωνο τον Αρχηγό»
Ζητά διορισμό ποινικών ανακριτών για ΤΑΚΑΤΑ ο Χατζηγιάννης-Καλεί σε προσφυγές των οικογενειών θυμάτων στο ΕΔΑΔ
Σε κινητοποίηση το Αεροδρόμιο Λάρνακας μετά από πληροφορία για ύποπτο επιβάτη σε αεροσκάφος
Αναζητούνται δυο πρόσωπα από την Αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών
Εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου και επιχείρησε να διαφύγει από την Τύμπου-Στόχος επιχειρηματίας, απειλήθηκε δεύτερος
«Ο Αλέκος Μαρκίδης είπε πως το δημόσιο συμφέρον επικαλείται προς υποστήριξη της νομιμότητας και όχι προς υποστήριξη της παρανομίας»