Νεκρή η 46χρονη που χτυπήθηκε από όχημα που προσπερνούσε σε διάβαση πεζών (pics)

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αγία Νάπα, με θύμα 46χρονη, CAMILLA CHRISTINA PAMDAHL, από τη Σουηδία, η οποία σε προσπάθεια της να διασταυρώσει τον δρόμο, τραυματίστηκε θανάσιμα.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πήγε να προσπεράσει όχημα που σταμάτησε σε διάβαση και χτύπησε πεζή  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, γύρω στις 5.30 το απόγευμα στη λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα, όχημα σταμάτησε σε διάβαση πεζών για να επιτρέψει σε γυναίκα που ήταν πεζή να διασταυρώσει το δρόμο.

Ωστόσο κατά το χρόνο που η γυναίκα, που φαίνεται να είναι ανατολικοευρωπαία,  διασταύρωνε το δρόμο, ενοικιαζόμενο όχημα, τύπου buggy, ενώ είδε το αυτοκίνητο που είχε σταματήσει για να περάσει η γυναίκα το δρόμο, το προσπέρασε, με αποτέλεσμα να κτυπήσει και να τραυματίσει θανάσιμα την κοπέλα. 

Ακολούθως, στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Παράλληλα, από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το buggy ήταν ενοικιασμένο σε δύο τουρίστες νεαρής ηλικίας.

Το βράδυ της Τετάρτης, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 25 ετών, από τη Βρετανία, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο ως επισκέπτης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη ο οδηγός του buggy που χτύπησε πεζή και εγκατέλειψε τη σκηνή

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ σε έλεγχο άλκοτεστ που του διενεργήθηκε η ένδειξη ήταν 44 mg, ενώ το ανώτατο όριο είναι τα 9mg. Στον 25χρονο διενεργήθηκε επίσης νάρκοτεστ στο οποίο εντοπίστηκε θετικός στην κάνναβη.

​Ο 25χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

 

Δειτε Επισης

Κρατούσε ποτήρι με ναρκωτικά 28χρονος στη Λεμεσό-Είδε τους αστυνομικούς και έτρεξε να ξεφύγει
Στο ίδιο... τέμπο οι εμπρησμοί και οι βομβιστικές επιθέσεις, παραμένουν στα ύψη-Μία υπόθεση κάθε 38 ώρες
Μη παραδοχή απάντησαν στις κατηγορίες οι «4» για τα πλαστά συμβόλαια ποδοσφαιριστών-Αρχίζει τον Μάιο η δίκη
Συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στον κατεχόμενο Κουτσοβέντη
Άκουσαν την ποινή τους 52χρονος και 41χρονος για εντοπισμό τριών κιλών ναρκωτικών το 2024
Σε δικαστήριο της Ρουμανίας οδηγεί η Εισαγγελία ΕΕ υπόθεση απάτης, συλλογή στοιχείων και στην Κύπρο
Τους έταξαν να εργαστούν στην Κύπρο και κατέληξαν στο Ρωσικό στρατό-Καταγγελίες στο Μπαγκλαντές
Ένα πρόσωπο βρισκόταν εντός της οικίας που κάηκε στη Λευκωσία-Πρόλαβε να εξέλθει (pic)
Στις δέκα οι συλλήψεις για τα επεισόδια στην Ορόκλινη, χειροπέδες σε 24χρονο-Καταζητείται ακόμη ο 31χρονος
Υποστηρίζει ότι υπογραφή σε έγγραφο συγκατάθεσης δεν ανήκει σε εκείνη η Γερμανίδα στην υπόθεση σφετερισμού