Φοβερή αποκάλυψη ενώπιον της Βουλής-«Μαθητής σχεδίαζε να ανοίξει πυρ σε σχολείο»

Σε συναγερμό τέθηκε στο πρόσφατο παρελθόν η Αστυνομία μετά από πληροφορία πως μαθητής γυμνασίου στην Κοκκινοτριμιθιά, ετοιμαζόταν για χτύπημα εντός του σχολείου του, με την χρήση όπλου.  

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν ενώπιον της Ad Hoc Επιτροπής που συζητήθηκε το δημογραφικό, ενώπιον των Αρχών υπήρχε πριν από μερικούς μήνες συγκεκριμένη πληροφορία εναντίον μαθητή, που έκανε λόγο για συγκεκριμένο σχέδιο. Συγκεκριμένα, η πληροφορία που λήφθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, έλεγε πως ο ανήλικος σχεδίαζε να εισέλθει στο σχολείο έχοντας στην κατοχή του όπλο, με σκοπό να ανοίξει πυρ κατά πάντων. 

Την σχετική πληροφορία έφερε στο φως ο πρόεδρος του συνδέσμου γονέων του σχολείου, Πόλυς Πολυκάρπου, στα πλαίσια της συζήτησης για προβλήματα που δημιουργούνται στην περιοχή από τον μεγάλο αριθμό αλλοδαπών, αναφέροντας πως παρά το γεγονός πως δεν έχει την εξουσιοδότηση από την Διευθύντρια για να αποκαλύψει το περιστατικό, εντούτοις το έφερε στο φως ώστε να δείξει το μέγεθος του προβλήματος που παρατηρείται σε κάποιες περιπτώσεις. 

Μετά από την σχετική πληροφορία που έφθασε ενώπιον των Αρχών, μέλη της δύναμης διεξήγαγαν έρευνες, έπειτα από τις οποίες εντοπίστηκαν στην οικία που διέμενε, κατά το δεδομένο χρόνο ο ανήλικος, χάρτης του σχολείου και διάφορες σημειώσεις, ωστόσο δεν εντοπίστηκε οποιοδήποτε όπλο. 

Ο υποδιοικητής της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αστυνομίας, που ήταν παρόν στην συνεδρίαση, στο άκουσμα του περιστατικού, έγνεψε καταφατικά, επιβεβαιώνοντας τα όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος του συνδέσμου γονέων. 

Ο ανήλικος έτυχε χειρισμού από την Αστυνομία και τις ιατρικές υπηρεσίες, ενώ έγιναν παράλληλες έρευνες ώστε να διερευνηθεί πλήρως το περιστατικό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Παρανάλωμα του πυρός όχημα 70χρονου στη Λάρνακα-Εντοπίστηκαν ίχνη εύφλεκτης ύλης
Βήμα πίσω και από την Κίνα στον πόλεμο των δασμών-Εξετάζει αναβολή της επιβάρυνσης 125% σε ορισμένα προϊόντα
Ο Τραμπ απέφυγε να αναφερθεί στη «γενοκτονία των Αρμενίων»-Η αντίδραση της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής
Πάνω από 90.000 άνθρωποι απέτισαν φόρο τιμής στον πάπα
Εκτελέστηκε στην Αλαμπάμα 50χρονος που είχε ζητήσει ο ίδιος να θανατωθεί
Λαβρόφ:«Είμαστε έτοιμοι να καταλήξουμε σε συμφωνία για την Ουκρανία»
Βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία
Κλειστές οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού–Πάφου, λόγω τροχαίου με φορτηγό
Όαση στο υδατικό οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης-«Καλοδεχούμενες, αλλά δεν είναι μόνιμη λύση»
«Η νομοθεσία του 2020 για την ενδοσχολική βία ακόμη δεν εφαρμόστηκε»-Καρφιά στην πρόταση Χαρτσιώτη για μειωμένες διαγωγές