Συνεχίζουν να παίρνουν τηλέφωνα και να παριστάνουν τους γιατρούς για να αποσπάσουν χρήματα

Συνεχίζονται, εδώ και δύο μήνες, οι τηλεφωνικές απάτες, κατά τις οποίες επιτήδειοι επικοινωνούν με άγνωστους και προσπαθούν να τους εξαπατήσουν με σκοπό να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολίτες δέχονται τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό και τους αναφέρεται ότι δήθεν η κόρη τους, ο γιός τους ή συγγενικά τους πρόσωπα είχαν εμπλακεί σε τροχαίες συγκρούσεις και πως υπάρχει επείγουσα ανάγκη να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Για το σκοπό αυτό, δήθεν για να καλυφθούν ιατρικά έξοδα οι επιτήδειοι ζητούν την καταβολή χρηματικού ποσού.

Ως εκ τούτου, η Αστυνομία καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και σε περίπτωση που δεχθεί τέτοιο τηλεφώνημα να ενημερώσει σχετικά την Αστυνομία.

Παρακαλείται γενικά το κοινό, εάν περιέλθει στην αντίληψή του οποιοδήποτε τέτοιο περιστατικό που φαίνεται να σχετίζεται με τα κρούσματα αυτά, να επικοινωνεί με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ν. Αναστασιάδης: Στήριξα Χριστοδουλίδη στον δεύτερο γύρο, θα ήταν καταλυτικός ο ρόλος του ΔΗΣΥ σε μια συγκυβέρνηση
Η αποχώρηση Σιζόπουλου, η διάδοχος κατάσταση και ο ελέφαντας που βολτάρει στην ΕΔΕΚ
Τα παράδοξα της Δικαιοσύνης-Ζήτησαν την κράτηση κατάδικου ως... υπόδικου λόγω Κομμωτή και Κίτα, διαφορετικοί χειρισμοί για την απόπειρα φόνου
«Η Κριμαία είναι Ουκρανική»-Η απάντηση Ζελένσκι στο σχέδιο Τραμπ που δίνει τη χερσόνησο στη Ρωσία
Προσπάθησε να ταξιδέψει με 118 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα που μετέφερε από τα κατεχόμενα
Άφησαν ελεύθερο υπό όρους τον 36χρονο που παραπέμφθηκε σε δίκη για ναρκωτικά και οπλισμό-Υπόδικος ο υπάλληλός του
Διακόπηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου τουρίστα που χάθηκε στη θάλασσα στην Πάφο
Πλήρωσε πάνω από 29,000 ευρώ για να εισάξει δύο ρολόγια πολυτελείας που έφερε μαζί του από την Ελβετία
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από τον τόπο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Πάνω από 50 κιλά κάνναβης στο όχημα του 41χρονου που ξέφυγε της Αστυνομίας μετά από καταδίωξη (pics)