Ελεύθεροι χωρίς να κατηγορηθούν όλοι οι ύποπτοι για τον φόνο Ευαγγέλου

Ελεύθεροι αναμένεται να αφεθούν και οι άλλοι τρεις ύποπτοι που συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για την δολοφονία του Ανδρέα Ευαγγέλου, 53 ετών, που διαπράχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στη Λάρνακα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξελίξεις για την ενέδρα θανάτου στον Ευαγγέλου-Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, οι τρεις ύποπτοι, 44, 23 και 19 ετών, το διάταγμα κράτησης των οποίων εκπνέει αύριο, αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς να κατηγορηθούν γραπτώς, αφού με βάση τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους, δεν δικαιολογείται η κράτηση τους για τα αδικήματα για τα οποία έχουν συλληφθεί. Για την υπόθεση είχε συλληφθεί και τέταρτο πρόσωπο, το οποίο επίσης αφέθηκε ελεύθερο προ ημερών, χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς, ωστόσο οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται. 

Όλοι οι ύποπτοι συνελήφθησαν μετά τα όσα είπε πληροφοριοδότης στις Αρχές, ο οποίος όπως ακούστηκε ενώπιον Δικαστηρίου συνεργάζεται με την Αστυνομία και την ΥΚΑΝ, και ο οποίος κρίνεται αξιόπιστος. 

Ακολούθως οι ύποπτοι συνελήφθησαν και οι ανακριτές άρχισαν έρευνες και ανακρίσεις. Από τις έρευνες δεν εντοπίστηκε το πιστόλι και άλλα τεκμήρια τα οποία όπως υπέδειξε ο πληροφοριοδότης κρύφτηκαν σε συγκεκριμένο χώρο μετά το φόνο. 

Οι έρευνες του ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζονται. Υπενθυμίζεται ότι « φόνος του 53χρονου Αντρέα Ευαγγέλου διαπράχθηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου 2021, σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στη Λάρνακα, ενώ αυτός στάθμευε το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, δύο πρόσωπα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τύπου σκούτερ, τον προσέγγισαν και ένας από αυτούς πυροβόλησε εναντίον του, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η... τρικυμία της νύχτας στα άλλοτε ήσυχα νερά της Λάρνακας

Δειτε Επισης

Αδικαιολόγητη χαρακτηρίζει η Λοττίδη την καθυστέρηση υποβολής αστυνομικής έκθεσης για θανατηφόρο του 2022
Το Σάββατο η κηδεία του 12χρονου Κωνσταντίνου που νοσηλευόταν με γρίπη Β΄
Αυτές είναι οι νέες μεταθέσεις στην Αστυνομία-Ράβε ξήλωνε η ΑΔΕ Λεμεσού, νέοι επικεφαλής σε ΤΑΕ, ΥΚΑΝ και Εγκληματολογικό
Κλείνουν οι δρόμοι σε Λεμεσό και Λάρνακα λόγω εκδηλώσεων διαμαρτυρίας
Συνεννοήθηκε με Τ/κ αρχηγούς κομμάτων ο Τατάρ τρεις μέρες πριν τη Γενεύη
Επίθεση από σκύλο δέχθηκε γυναίκα στη Λεμεσό-Υπέστη κάταγμα στο χέρι
Αεροπλάνο γέμισε καπνούς λίγα λεπτά μετά την απογείωση-Επέστρεψε στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Καταγγελίες του Hope For Children-Κόπηκαν επιδόματα παιδιών για να καλυφθούν οφειλές στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις
Πότε αλλάζει η ώρα-Γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά
Από τον ΚΟΑ η εκκίνηση της «Διαδρομής Αγάπης» του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μία Ευχή»