Συνελήφθησαν δύο οδηγοί που οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ

Την 14/2/22 και ώρα 12:25 μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Ναπας, ανέκοψαν​ για έλεγχο στην οδό Τεύκρου Ανθία στην Αγία Νάπα, αυτοκίνητο που οδηγούσε για άνδρας ηλικίας 26 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στον οδηγό διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 141μg αντί 22μg. ​Ο 26 χρόνος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο.

Χθες βράδυ για έλεγχο στη λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι, αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 43 ετών. ​Στην 43χρονη οδηγό διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 145μg αντί 22μg.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Τροχαία Αμμοχώστου, όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 115μg αντί 22μg. ​Η 43χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Χάος σε ολόκληρη την Κύπρο από τις λαμπρατζιές-Φωτιές σε κάδους, ένας σοβαρός τραυματισμός
ΒΙΝΤΕΟ: Νεαροί πετούσαν βεγγαλικά κατά αστυνομικών, μία σύλληψη
Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Αναμμένο κερί προκάλεσε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λάρνακα-Στο νοσοκομείο η ένοικος
Μοιραίο χτύπημα στο κεφάλι για τον 22χρονο-Θρήνος για τον άτυχο Ντάνιελ
Ανείπωτη τραγωδία λίγο πριν την Ανάσταση-Νεκρός 22χρονος στο στήσιμο της λαμπρατζιάς, καταπλακώθηκε από πάσσαλο
Έρευνες για τα αίτια θανάτου του άτυχου 56χρονου εκπαιδευτή αλόγων-Στην αναμονή για τη νεκροτομή
Νύχτα επεισοδίων σε ελέγχους για λαμπρατζιές-Μολότοφ, πέτρες και κροτίδες
Πάνω από 50 περιστατικά με λαμπρατζιές σε ένα 24ωρο-Ξέφυγε η κατάσταση στη Λάρνακα
Επεισόδια με είκοσι νεαρούς στη Λάρνακα-Πέταξαν κροτίδες εναντίον περιπολικού, συνελήφθησαν τρεις