Κομπίνα με εισαγωγή χτυπημένων οχημάτων πολυτελείας-Εμπλοκή υπαλλήλων του ΤΟΜ

Στα ίχνη κυκλώματος που εισάγει κτυπημένα ή αποσυναρμολογημένα οχήματα πολυτελείας από το εξωτερικό τα οποία πωλούνται στη συνέχεια ως καινούργια, βρίσκεται η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη μιας γυναίκας, που σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, είχε ρόλο ατζέντη, ενώ ο αριθμός των συλλήψεων αναμένεται να μεγαλώσει, χωρίς να αποκλείεται μάλιστα να φορέσουν χειροπέδες δημόσιοι υπάλληλοι που εμπλέκονται στην υπόθεση.  

Την είδηση επιβεβαίωσε ο υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, τον οποίο είχε επισκεφθεί ο ανώτερος λειτουργός του Τμήματος Οδικών Μεταφορών που αποκάλυψε τη δράση του κυκλώματος, με αποτέλεσμα να τεθεί στο στόχαστρο εμπρηστών, οι οποίου του παρέδωσαν στις φλόγες τα δύο του οχήματα, στέλνοντας του το μήνυμα πως θα πρέπει να κλείσει το στόμα του.   

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης που έφερε στο φως την υπόθεση, υπάλληλος ή υπάλληλοι του ΤΟΜ, εξέδιδαν τίτλους ιδιοκτησίας των οχημάτων, χωρίς καμία αναφορά ότι τα οχήματα ήταν χτυπημένα, με αποτέλεσμα οι πολίτες να πέφτουν θύματα απάτης, αφού είχαν την εντύπωση πως αγόραζαν σχεδόν καινούρια τα οχήματα, για τα οποία μάλιστα πλήρωναν δεκάδες χιλιάδες ευρώ. 

Ο ανώτερος λειτουργός του ΤΟΜ, είχε αποκαλύψει την κομπίνα εδώ και περίπου έξι μήνες, διαβιβάζοντας τα στοιχεία στον υπουργό Μεταφορών, ο οποίος με τη σειρά του προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία άρχισε έρευνες 

Στα πλαίσια των ερευνών, προέκυψε και η σύλληψη της γυναίκας, εναντίον της οποίας εκδόθηκε διάταγμα κράτησης για τρεις ημέρες από το Δικαστήριο, ενώ οι εξετάσεις έχουν επεκταθεί στα επαρχιακά γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών,  ώστε να διαπιστωθεί η επέκταση της δράσης τους κυκλώματος. 

Με βάση τα στοιχεία που βρίσκονται ενώπιον των Αρχών, όπως μας αναφέρθηκε, θεωρείται πιθανό να προκύψουν και άλλες συλλήψεις, αφού εξετάζεται ποιος ή ποιοι είχαν ρόλο από το ΤΟΜ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Πυρκαγιά σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στο αεροδρόμιο Λάρνακας-Επηρεάστηκε και δεύτερο
Χειροπέδες σε 34χρονη για τα 37 κιλά ναρκωτικά που εντοπίστηκαν σε βαλίτσα στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Παρανάλωμα του πυρός όχημα στη Λακατάμια-Καταστράφηκε ολοσχερώς
Δεν αποκλείεται νέα παράταση για αποπληρωμή εξωδίκων λόγω του μπάχαλου-Πλήρωσε ο ένας στους τέσσερις
Πρωτοφανής εξέλιξη στην θανατική ανάκριση για τον επτάχρονο Αλέξανδρο-Κλήση στην ΓΔ του Υπ. Υγείας λόγω Εισαγγελίας
Έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με 37 κιλά ναρκωτικών στις αποσκευές της (pics)
Πάνω από 11 κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν στην επαρχία Λάρνακας-Χειροπέδες σε 29χρονο (pics)
Κάνει λόγο για πλαστογραφία η υπεράσπιση της Γερμανίδας για σφετερισμό-Αποδίδει σκοπιμότητα στην Αστυνομία
Μειώθηκαν οι νέες προσφυγές από αιτητές ασύλου στο Δικαστήριο Διεθνούς Προστασίας
Πλημμύρισαν υποστατικά και εγκλωβίστηκαν οδηγοί στα οχήματά του-Πάνω από 20 κλήσεις για βοήθεια