Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Γιώργου-Τα ιατροδικαστικά ευρήματα

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 32χρονου  Γιώργου Ακριτίδη, που έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου, έπειτα από θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, διενήργησε το πρωί η επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έσβησε ο 32χρονος Γιώργος από το τροχαίο στη Λεμεσό-Μοιραία πρόσκρουση

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του άτυχου 32χρονου επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και λόγω πολλαπλών κακώσεων, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος. 

Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος, είχε μεταβεί προηγουμένως σε τραπέζι με φίλους, που διεξαγόταν σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού και λίγο πριν της εννέα το βράδυ της Κυριακής, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το χώρο.

Στην επιστροφή, στο δρόμο Λεμεσού Πλατρών, σε μια στροφή, ο 32χρονος κινήθηκε ευθεία, με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε δέντρο που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου.

Μπορεί ο άτυχος Γιώργος να επιχείρησε, όπως φαίνεται από τα ίχνη πέδησης που άφησε στο οδόστρωμα, να επαναφέρει το όχημά του στο δρόμο, ωστόσο, δεν κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Η πρόσκρουσή του στο δέντρο, ήταν τόσο βίαιη, που το όχημά του μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, με τον ίδιο να εκσφενδονίζεται από τη θέση του οδηγού και να εντοπίζεται εκτός του αυτοκινήτου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς.

Πάντως, μoιραία, όπως φαίνεται, για τη ζωή του 32χρονου ήταν η μη χρήση ζώνης ασφαλείας, αλλά και η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει με το όχημά του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πάνω από 50 περιστατικά με λαμπρατζιές σε ένα 24ωρο-Ξέφυγε η κατάσταση στη Λάρνακα
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες με την Πρώτη Ανάσταση
Επεισόδια με είκοσι νεαρούς στη Λάρνακα-Πέταξαν κροτίδες εναντίον περιπολικού, συνελήφθησαν τρεις
ΒΙΝΤΕΟ: Έκανε το... εκατοστάρι του και φέτος ο πάτερ Ηρακλείδιος στο Παραλίμνι
ΒΙΝΤΕΟ: Έγινε η πρώτη Ανάσταση με το έθιμο του «σεισμού» στη Ζάκυνθο
Ανάλυση: Ο Τραμπ υποσχέθηκε λύση σε 100 μέρες στην Ουκρανία, αλλά... δεν προλαβαίνει -
Προκάλεσαν τροχαίο με κλεμμένη μοτοσικλέτα-Εξαφανίστηκε ο οδηγός, στο νοσοκομείο με κατάγματα ο συνοδηγός
Κατάπιε σακουλάκια με ναρκωτικά και πιάστηκε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Πάφου
Καλοκαιρινό σκηνικό ανήμερα Μεγάλου Σαββάτου-Θα φτάσει τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία
Κρίσιμο δίμηνο για το Νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Από νομοτεχνικό έλεγχο το δεύτερο Νομοσχέδιο για ΣΥΦΙ