Επέστρεφε από πάρτι ο άτυχος Γιώργος-Δύο μοιραία λάθη του στοίχησαν τη ζωή

Από πάρτι με φίλους του, επέστρεφε ο 32χρονος Γιώργος Ακριτίδης, που έχασε τη ζωή του, το βράδυ του Σαββάτου, στην άσφαλτο, έπειτα από θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έσβησε ο 32χρονος Γιώργος από το τροχαίο στη Λεμεσό-Μοιραία πρόσκρουση

Ο άτυχος 32χρονος, είχε μεταβεί προηγουμένως σε στο πάρτι, που διεξαγόταν σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού και λίγο πριν της 21:00 πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το χώρο.

Στην επιστροφή, στο δρόμο Λεμεσού Πλατρών, ο χάρος του έστησε καρτέρι, όταν σε μια στροφή κινήθηκε ευθεία, με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε δέντρο που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου.

Μπορεί ο άτυχος Γιώργος να επιχείρησε, όπως φαίνεται από τα ίχνη πέδησης που άφησε στο οδόστρωμα, να επαναφέρει το όχημά του στο δρόμο, ωστόσο, δεν κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Η πρόσκρουσή του στο δέντρο, ήταν τόσο βίαιη, που το όχημά του μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, με τον ίδιο να εκσφενδονίζεται από τη θέση του οδηγού και να εντοπίζεται εκτός του αυτοκινήτου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος 32χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του, θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.

Πάντως, μoιραία, όπως φαίνεται, για τη ζωή του 32χρονου ήταν η μη χρήση ζώνης ασφαλείας, αλλά και η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει με το όχημά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κ. Λετυμπιώτης: Παρά τις προκλήσεις και τις δυσκολίες, δεν συμβιβαζόμαστε με την κατοχή
Τα τσίπουρα, οι σόδες και τα… φώτα που τον τύφλωσαν-Η απολογία 60χρονου για θανατηφόρο στην Ελλάδα
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της σύλληψης καθηγήτριας για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου σε σχολική αίθουσα στις ΗΠΑ
Ομάδα ατόμων επιτέθηκε με ρόπαλα σε αλλοδαπό-Μεταφέρθηκε με κάταγμα και τραύματα στο Νοσοκομείο
Νέα ληστεία σε περίπτερο στη Λάρνακα-Μπούκαραν, άρπαξαν τα χρήματα της ταμειακής και εξαφανίστηκαν
Παραμένει στο προσκήνιο η σκόνη-Έρχονται βροχές και καταιγίδες μέχρι το Σάββατο
Συνελήφθη ο καταζητούμενος που φέρεται να πέταξε κινητά εντός των Φυλακών
Nέα ευρείας κλίμακας στρατιωτικά γυμνάσια της Κίνας στο στενό της Ταϊβάν-Αντιδράσεις από ΗΠΑ και ΕΕ
Περιμένει πυραύλους Taurus από τη Γερμανία του Μερτς ο Ζελένσκι-«Θα δουλέψουμε γι’ αυτό»
Αναπτύσσουν δεύτερο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή οι ΗΠΑ-Απαντούν στις επιθέσεις των Χούθι