Έγιναν μόδα οι αποδράσεις από την Αστυνομία-Δραπέτευσαν άλλοι δύο

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια φορά, καθότι άλλοι δύο κρατούμενοι δραπέτευσαν μέσα από τα χέρια της Αστυνομίας, το βράδυ της Παρασκευής, στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι κρατούνταν στα κρατητήρια του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πάφου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κατάφεραν το πρωί να ξεφύγουν του ελέγχου από τα μέλη της δύναμης και να δραπετεύσουν.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, η ηγεσία της Αστυνομίας διέταξε έρευνα, ενώ μελετώνται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διέλαθαν της προσοχής των αστυνομικών και απέδρασαν οι δύο κρατούμενοι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κρατούμενοι το τελευταίο διάστημα ξεφεύγουν από τα χέρια της Αστυνομίας, καθότι το τελευταίο εξάμηνο, έχουν καταγραφεί συνολικά πέντε αποδράσεις.

Οι προηγούμενες αποδράσεις σημειώθηκαν στους Αστυνομικούς σταθμούς Πάφου, Λεμεσού, Ομορφίτας, με τους δύο εξ αυτών να συλλαμβάνονται και τον τρίτο να συνεχίζει να παραμένει άφαντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ζημιές σε τέσσερα οχήματα από πτώση δέντρου στη Λευκωσία-Επενέβη η Πυροσβεστική για απομάκρυνση του
Δώρο Τραμπ στον Πούτιν-Έκοψε την παροχή πληροφορίων στην Ουκρανία τυφλώνοντας τα οπλικά της συστήματα
Ανακάλεσε τους διορισμούς της Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ το Υπουργικό-Στο Σαββίδη το μπαλάκι για τη σύστασή της
Ταξιδεύουν στη Γενεύη όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί πλην του ΕΛΑΜ-Απάντησαν θετικά στην πρόσκληση του Προέδρου
Στις Βρυξέλλες για την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος-Κρίσιμες αποφάσεις
Στις Βρυξέλλες για την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος-Κρίσιμες αποφάσεις
Παραμένουν οι ισχυροί άνεμοι και η σκόνη-Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Πυρκαγιά σε όχημα 26χρονου στη Λάρνακα-Έρευνες εάν τέθηκε κακόβουλα
Πεδίο μάχης επί τρεις ώρες το Σύνταγμα μετά το συλλαλητήριο για τα Τέμπη-Τρεις τραυματίες
Έκκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας για ανθρωπιστική βοήθεια, εκεχειρία και λύση δύο κρατών στη Γάζα