Συστάσεις Αστυνομίας για τον καθαγιασμών των υδάτων-Καλεί σε τήρηση πρωτοκόλλου

Συστάσεις από την Αστυνομία για τις εκδηλώσεις καθαγιασμού των υδάτων που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πόλεις, ώστε να τηρηθούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό. 

Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία αναφέρει πως «σήμερα ανήμερα των Θεοφανίων, της μεγάλης χριστιανικής εορτής της Βάπτισης του Ιησού Χριστού, αρκετοί πιστοί αναμένεται να παρευρεθούν στους Ιερούς Ναούς και μετέπειτα στον Καθαγιασμό των Υδάτων».

Όπως τονίζει, «λόγω της σημερινής ημέρας, η Αστυνομία υπενθυμίζει εκ νέου την τήρηση των μέτρων και την εφαρμογή των Διαταγμάτων για τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο».

Τέλος, σημειώνει ότι, «είναι καθήκον όλων των πολιτών η επίδειξη της ανάλογης πειθαρχίας και υπευθυνότητας και η τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας που λαμβάνονται, για αποφυγή διασποράς του ιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

«Δεύτε λάβετε φως»-Λαμπρή η τελετή αφής στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: Το σπάσιμο των μπότηδων έφερε την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα
Έρευνες για τα αίτια θανάτου του άτυχου 56χρονου εκπαιδευτή αλόγων-Στην αναμονή για τη νεκροτομή
Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Χίο από τον «ιπτάμενο» ιερέα
Νύχτα επεισοδίων σε ελέγχους για λαμπρατζιές-Μολότοφ, πέτρες και κροτίδες
Πάνω από 50 περιστατικά με λαμπρατζιές σε ένα 24ωρο-Ξέφυγε η κατάσταση στη Λάρνακα
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες με την Πρώτη Ανάσταση
ΒΙΝΤΕΟ: Έκανε το... εκατοστάρι του και φέτος ο πάτερ Ηρακλείδιος στο Παραλίμνι
ΒΙΝΤΕΟ: Έγινε η πρώτη Ανάσταση με το έθιμο του «σεισμού» στη Ζάκυνθο