Μεγαλώνει ο αριθμός των συλλήψεων για τα επεισόδια σε αγώνα-Χειροπέδες σε άλλους δυο

Σε άλλες δύο συλλήψεις, που ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό των συλλήψεων στις εφτά, προχώρησε το απόγευμα η Αστυνομία, σχετικά με τα επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα, που σημειώθηκαν στις 20 Νοεμβρίου 2021, στην Πάφο.

Πρόκειται για 30χρονο κάτοικο Λευκωσίας, καθώς και 28χρονο κάτοικο Πάφου, οι οποίοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Υπό κράτηση 27χρονος για τα επεισόδια στον αγώνα στην Πάφο

Η φωτογραφία και τα προσωπικά στοιχεία του 28χρονου είχαν δημοσιευθεί χθες από την Αστυνομία, με σκοπό τον εντοπισμό του. Μετά τη σύλληψή του η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των στοιχειών του, είναι αχρείαστη.

Νωρίτερα σήμερα είχε συλληφθεί για την ίδια υπόθεση 27χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ενώ τις προηγούμενες μέρες μέλη του ΤΑΕ Πάφου, στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων, προχώρησαν στη σύλληψη άλλων τεσσάρων προσώπων.

Για την ίδια υπόθεση, η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί κι άλλα πρόσωπα, οι φωτογραφίες των οποίων βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες στιγμές της νεάς φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Εν αναμονή των ερευνών για τα αίτια
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 32χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του
Πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία
Στιγμές τρόμου για 68χρονο-Του έστησε καρτέρι κουκουλοφόρος και τον λήστεψε
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 18χρονος-Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του
Επανήλθε ο Τριανταφυλλίδης για προαγωγή Κατσουνωτού με καρφιά σε ΔΗΣΥ-«Από πού ήρθε η εντολή για... αφωνία»
Παγετός στους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος-Πρόσβαση μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές
Ένα θανατηφόρο κάθε δέκα μέρες το 2024, ανήλικοι και νεαροί τα περισσότερα θύματα-Δεν βοήθησαν οι κάμερες