Θλίψη στην Αστυνομία... Έφυγε από τη ζωή η 41χρονη Χαρά Φράγκου

Σε βαρύ πένθος βύθισε την οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου ο θάνατος της Χαράς Φράγκου, μέλους της Αστυνομίας, που απεβίωσε σε ηλικία 41 ετών την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, 2021.

Η ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας τιμούν τη μνήμη της και εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της. «Η στήριξη προς αυτούς, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι δεδομένη», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Η Χαρά Φράγκου, εντάχθηκε στις τάξεις της Αστυνομίας Κύπρου στις 19 Ιουλίου, 2010, σε ηλικία 30 ετών. Υπηρέτησε στην Αστυνομία με πολυετή υπηρεσία από το 2010 μέχρι και το 2017 στο Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου, καθώς και στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας, όπου υπηρετούσε μέχρι και πριν τον θάνατό της.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου, 2021, στις 12.00μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, στον Στρόβολο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος προς Λεμεσό μετά από σχεδόν δέκα ώρες ταλαιπωρίας
Πολλαπλά κατάγματα υπέστησαν οι οδηγοί των δύο φορτηγών-Εκτινάχθηκε ο ένας, εγκλωβίστηκε ο άλλος
Ατελείωτες ουρές στον αυτοκινητόδρομο εξαιτίας του τρομερού ατυχήματος
Ψηλά στην ΕΕ η Κύπρος το 2024 στις επιστροφές μεταναστών σε τρίτες χώρες σε απόλυτους αριθμούς
Οι Αρχές εκφράζουν φόβους πως η σορός του μικρού Εμίλ είχε μπει σε καταψύκτη για αρκετό καιρό
Σφοδρή επίθεση Λετυμπιώτη σε δύο μέτωπα-«Διαφωνεί η ηγεσία του ΔΗΣΥ με αποφάσεις του ΔΗΣΥ»
Αυτόν εξακολουθεί να αναζητεί η Αστυνομία για τα ρόπαλα στο Στέλιος Κυριακίδης
Άφησαν τον Άγιο Φίλωνα αφύλαχτο στα κατεχόμενα και τουρίστες κλέβουν ψηφίδες από τα μωσαϊκά
Με ενστάσεις και τεχνικά προβλήματα συνεχίστηκε η δίκη για Al Jazeera-Αναβλήθηκε η κατάθεση μάρτυρα
Ανέπεμψε στη Βουλή το Νόμο για τους χρονοδιακόπτες στα φώτα τροχαίας ο Πρόεδρος-Πυρά ΑΚΕΛ σε Κυβέρνηση