Τον τσάκωσαν σε χώρο στάθμευσης με πυροβόλο όπλο-Χειροπέδες σε 21χρονο

Αυτόματο πυροβόλο όπλο εντόπισαν χθες βράδυ μέλη της Αστυνομίας, σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 21χρονος στη Λάρνακα, που συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο 21χρονος εντοπίστηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης από μέλη του ΤΑΕ και της ΥΚΑΝ Λάρνακας, να βρίσκεται σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης υποστατικού στη Λάρνακα, μετά από σχετική πληροφορία για παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου.

Αυτός υποβλήθηκε σε έλεγχο, ενώ σε έρευνα που έγινε στο όχημά του, εντοπίστηκε στον χώρο αποσκευών, σε νάιλον συσκευασία, ένα αυτόματο πυροβόλο όπλο, μαζί με φυσιγγιοθήκες και αριθμό φυσιγγίων.

Τα στοιχεία του πυροβόλου όπλου αναμένεται να εξακριβωθούν από τις δικανικές εξετάσεις που θα γίνουν από οπλουργό της Αστυνομίας, ενώ την υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας αναγνώρισε καταζητούμενο και προχώρησε σε σύλληψή του
Φως στα αίτια θανάτου του 17χρονου θα δώσει η νεκροτομή-Πάει Νομική Υπηρεσία ο φάκελος της υπόθεσης
Εντοπίστηκε η 16χρονη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στη Λεμεσό
Κατάφεραν να εξαπατήσουν εταιρεία στη Λεμεσό και να αποσπάσουν πάνω από 640 χιλ. ευρώ
Καταγγελίες ΤΟΜ για παράνομη μεταφορά επιβατών από αεροδρόμιο Λάρνακας και λιμάνι Λεμεσού
Παριστάνουν λειτουργούς κυβερνητικών υπηρεσιών και εξαπατούν πολίτες
Κλείνουν απόψε τμήματα των αυτοκινητοδρόμων Λευκωσίας-Λεμεσού και Λεμεσού-Πάφου για εργασίες
Eurostat: Αύξηση των θανατηφόρων εργατικών ατυχημάτων στην Κύπρο
Ανέτρεψε τα δεδομένα της Αστυνομίας η νεκροτομή στον Μιχαηλίδη-Δεν προκύπτουν κακώσεις που να δικαιολογούν τον θάνατο του
Ηλεκτρονικά μηνύματα στη δίκη Al Jazeera-Ενστάσεις από υπεράσπιση και αναφορές σε Σαββίδη-Αγγελίδη