Εξώδικα σε μαγαζιά για ιστάμενους και υπεράριθμους πελάτες και μη τήρηση των μέτρων

Σε 9 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 3.541 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.651 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 196 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 510 έλεγχοι, χωρίς καταγγελία, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 284 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 379 έλεγχοι και υπήρξαν 4 καταγγελίες πολιτών, ενώ και στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 306 έλεγχοι και δεν υπήρξε καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 189 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Επίσης, δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία σε 17 ελέγχους που πραγματοποίησε η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία.

Οι καταγγελίες των υποστατικών αφορούσαν ιστάμενους και υπεράριθμους πελάτες, εξυπηρέτηση πελατών στο μπαρ και μη χρήση μάσκας.  

 

Δειτε Επισης

Ταξιδεύουν στη Γενεύη όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί πλην του ΕΛΑΜ-Απάντησαν θετικά στην πρόσκληση του Προέδρου
Στις Βρυξέλλες για την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος-Κρίσιμες αποφάσεις
Στις Βρυξέλλες για την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος-Κρίσιμες αποφάσεις
Παραμένουν οι ισχυροί άνεμοι και η σκόνη-Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Πεδίο μάχης επί τρεις ώρες το Σύνταγμα μετά το συλλαλητήριο για τα Τέμπη-Τρεις τραυματίες
Έκκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας για ανθρωπιστική βοήθεια, εκεχειρία και λύση δύο κρατών στη Γάζα
Στις φλόγες καφετέρια στην επαρχία Λάρνακας-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Οκτώ τραυματίες από αδέσποτη οβίδα του πυροβολικού στη Νότια Κορέα
Αποκαλύψεις Politico για συνομιλίες συνεργατών του Τραμπ με αντιπάλους του Ζελένσκι-Προετοιμάζουν έδαφος διαδοχής
Με καθυστέρηση ένα μήνα στάλθηκε στην Βουλή το... κατεπείγον Νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Μακρύς ο δρόμος