Έλαβε email με απειλές κατά της ζωής της η Πανά-Καταγγελία στην Αστυνομία

Απειλές κατά της ζωής της δέχθηκε το μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής, Δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά.

Η Δρ. Πανά έλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e-mail, με απειλές κατά της ζωής της, λόγω της επιστημονικής της δράσης που στόχο έχει την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Η Καθηγήτρια Πανά προχώρησε, την Τρίτη το μεσημέρι σε καταγγελία στο Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, που άρχισε να διερευνά το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μηνύματος, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ο αποστολέας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι και στο παρελθόν δέχθηκαν απειλές κατά της ζωής τους και άλλα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής, καθώς και γιατροί που τάχθηκαν υπέρ των εμβολιασμών κατά της covid-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ακύρωση αποφάσεων του Συμβουλίου Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου από Ανώτατο
Διήμερη κράτηση στους τέσσερις για τη δολοφονία γαϊδουριών στα κατεχόμενα-Ψάχνουν ακόμη ένα όπλο
Πρώτα ενημέρωση, μετά η διαδήλωση-Οι ευθύνες της Αστυνομίας και πότε παρεμβαίνει για διάλυση
Αντίδραση ΟΠΕΚ για τους διορισμούς Βοηθών-«Ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα των σκανδαλωδών αποφάσεων»
Έντονη δυσφορία για τη ταρίφα 45,000 που ζητά η Αστυνομία για το καρναβάλι-Επιστολή Βύρα σε Αρχηγό, πώς απαντά
Έφοδος της Αστυνομίας σε πολυκατοικίες στη Λευκωσία-Τέσσερις συλλήψεις και σοβαρές υγειονομικές ελλείψεις
Εργαστηριακοί έλεγχοι στο εξωτερικό για την πυρκαγιά στη Λεμεσό που στοίχησε τη ζωή στην πενταμελή οικογένεια
Έντονη βροχόπτωση στον αυτοκινητόδρομο-Καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί η Αστυνομία
Αυτοί απαρτίζουν την Ερευνητική Επιτροπή για τους ΤΑΚΑΤΑ-Εντός τριών μηνών για να παραδοθεί το πόρισμα
Εντός της ημέρας η ανακοίνωση της τριμελούς Επιτροπής για TAKATA-«Θα καλύψει περίοδο από το 2004»