Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του 28χρονου Σάββα που έσβησε στην άσφαλτο

Φως στα αίτια θανάτου του 28χρονου Σάββα Γαμβρουδιού, που έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο δυστύχημα, το βράδυ της Κυριακής, στη Λεμεσό, έριξε η νεκροτομή επί της σορού του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, διαφάνηκε ότι ο θάνατος του άτυχου νέου επήλθε από εσωτερική αιμορραγία, συνεπεία ρήξης ζωτικών οργάνων. 

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 23:15 το πρωί της Κυριακής, στη λεωφόρο Ομονοίας, στη Λεμεσό, όταν όχημα που οδηγούσε 38χρονη αλλοδαπή, επιχείρησε να κάνει επαναστροφή, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία του άτυχου 28χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έσβησε στην άσφαλτο 28χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα (pics)

Από τη σύγκρουση, ο άτυχος Σάββας εκσφενδονίστηκε στην άσφαλτο, χάνονας ακαριαία τη ζωή του. Στο σημείο μετέβη αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 28χρονο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις, από τις οποίες διαφάνηκε, πέραν του λάθους της οδηγού του οχήματος, ότι ο άτυχος 28χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Στην 38χρονη οδηγό, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης και νάρκοτεστ, με μηδενική και αρνητική ένδειξη, αντίστοιχα. Εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Νέα απάτη στο όνομα των Κυπριακών Ταχυδρομείων-«Το δέμα σας δεν μπορεί να παραδοθεί»
Στην... πυρά το Νομοσχέδιο για τις λαμπρατζιές, δεν πάει Ολομέλεια-Έντονα ενοχλημένη με Χαρτσιώτη η Βουλή
Μεγαλώνει η ανησυχία για 17χρονο στη Λευκωσία-Χάθηκαν τα ίχνη του από τις 16 Φεβρουαρίου
LIVE: «Οχήματα εγγράφηκαν το 2024 ή ακόμα και το 2025, για τα οποία υπάρχει ανάκληση από το 2021»
Καταθέτουν άλλοι πέντε μάρτυρες στην Ερευνητική για ΤΑΚΑΤΑ-Στο επίκεντρο η δικαστική απόφαση του 2008
Γρίφος για γερούς λύτες το Νομοσχέδιο για λαμπρατζιές-Ορατό το ενδεχόμενο να ψηφιστεί αλλά να μην μπορεί να εφαρμοστεί
Κοινό ανακοινωθέν Χαρτσιώτη και Ιωαννίδη μετά τις επικρίσεις για Ορόκλινη-Απαντούν για αλλοδαπούς, όχι όμως για την απραξία
Χειροπέδες σε 29χρονο για τρεις υποθέσεις ναρκωτικών-Παραλάμβανε πακέτα από το ταχυδρομείο
Αρνήθηκαν τις κατηγορίες οι δύο για το επεισόδιο στην Ποταμιά-Συνδέθηκε και η δεύτερη σφαίρα με όπλο αστυνομικού
Υπάλληλος εταιρείας έκαψε τον Γιαννάκη-«Δεν προσκόμιζε για δύο χρόνια τα διπλώματα του, μετατέθηκε στο εργοτάξιο»