Δεκαοκτάχρονη κατήγγειλε βιασμό από οδηγό που προσφέρθηκε να την μεταφέρει στο ξενοδοχείο της

Υπόθεση βιασμού διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού μετά από καταγγελία 18χρονης αλλοδαπής ότι άγνωστος άντρας ήρθε σε συνουσία μαζί της χωρίς την θέληση της.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Πέμπτη γύρω στις 04:00 το πρωί 18χρονη αλλοδαπή, κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού ότι λίγο μετρά τις 02:00 την ίδια ημέρα αναχώρησε πεζή από μπαράκι στην Τουριστική περιοχή Γερμασόγειας στη Λεμεσό για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της.

Την ίδια ώρα, οδηγός αυτοκίνητου προσφέρθηκε να την μεταφέρει και η κοπέλα εισήλθε στο όχημα του. Αντί αυτού, την μετέφερε σε απόμερη περιοχή οπού ήρθε σε συνουσία μαζί της παρά την θέληση της υπό το κράτος φόβου και απειλής.

Η 18χρονη έδωσε περιγραφή του δράστη και του οχήματος του. Αμέσως συγκροτήθηκε ανακριτική ομάδα από στελέχη του ΤΑΕ Λεμεσού και μετά από ενδελεχή έλεγχο κλειστών κυκλωμάτων της περιοχής αλλά και πληροφοριών που ληφθήκαν προέκυψε μαρτυρία εναντίον 37χρονου από την Λεμεσό ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος ενώ το όχημα του μεταφέρθηκε στην ΑΔΕ Λεμεσού για να εξεταστεί επιστημονικά.

Η 18χρονη αλλοδαπή κατά την διάρκεια αναγνωριστικής παράταξης είδε και αναγνώρισε τον ύποπτο ως τον δράστη.

Σημειώνεται ότι τη 18χρονη εξέτασε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κρίσιμο δίμηνο για το Νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Από νομοτεχνικό έλεγχο το δεύτερο Νομοσχέδιο για ΣΥΦΙ
Μικρή δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Ίνειας
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή Λίμνης της Πόλης Χρυσοχούς
Υπό οκταήμερη κράτηση ο 31χρονος για τα 120 κιλά ναρκωτικών-Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται
Πωλούσαν απαγορευμένες ουσίες σε κατάστημα στη Λευκωσία και εντοπίστηκαν κατά τον έλεγχο
Καταγγελίες Δημάρχου Ακάμα-«Επαναλαμβανόμενες και καθόλου τυχαίες οι πυρκαγιές»
Παραπέμφθηκαν σε δίκη για εμπορία προσώπων οι τρεις συλληφθέντες-Τους άφησαν ελεύθερους
Χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου Βασίλη από τη Λευκωσία (pic)
Έκκληση της Αστυνομίας προς τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στους δρόμους
Πιάστηκε να οδηγεί με ταχύτητα 195 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο δεκαοκτάχρονος