Στις τρεις οι συλλήψεις για τον εμπρησμό στην αίθουσα του Δικαστηρίου της Λεμεσού

Στη σύλληψη δύο προσώπων, σχετικά με την υπόθεση εμπρησμού αίθουσας Δικαστηρίου, που διαπράχθηκε την Τετάρτη 21 Ιουλίου, στη Λεμεσό, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά υπόθεση διάρρηξης κτιρίου, κλοπής, εμπρησμούς και παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα το απόγευμα χθες, βάσει δικαστικού εντάλματος, σε συγκεκριμένη οικία στην επαρχία Πάφου. 

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στην οικία, εντοπίστηκε και συνελήφθη άντρας ηλικίας 33 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση, ενώ εντός της οικίας εντοπίστηκε γυναίκα ηλικίας 23 ετών, η οποία επίσης συνελήφθη. 

Ο εμπρησμός του κτιρίου στη Λεμεσό, διαπράχθηκε γύρω στις 1.50 τα ξημερώματα της 21ης Ιουλίου. Τη φωτιά αντιλήφθηκε πολίτης ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας, μαζί με μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έσπευσαν στο σημείο και κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα στο εσωτερικό του κτιρίου.

Τα δύο πρόσωπα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού. Υπενθυμίζεται ότι, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη μέχρι στιγμής ένα πρόσωπο ηλικίας 28 ετών. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μπάτε σκύλοι και… κάψτε-«Γλεντάνε» τις Αρχές οι εμπρηστές τεκμηρίων

Δειτε Επισης

Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 33χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του
Ξανά ενώπιον της Βουλής το θέμα των πολλαπλών συντάξεων-Ψάχνουν την φόρμουλα οι αρμόδιοι
«Θα τη χτυπήσω με το μαχαίρι»-Νέες αποκαλύψεις για σχέδιο δολοφονίας της μητέρας της 13χρονης
Επιμένουν οι Τούρκοι, νέα καταγγελία κατά ΚΔ και Ελλάδας για ισχυριζόμενες «παραβιάσεις εναέριου χώρου»
Κηδεύεται ο Χασάν Νασράλα-Χιλιάδες άνθρωποι με φωτογραφίες και σημαίες στα περίχωρα της Βηρυτού
Φρίκη στην Ινδία-Συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες και άγνωστοι βίαζαν 13χρονη επί πέντε χρόνια
Οι Γερμανικές εκλογές βάζουν τέλος στα ταμπού-Ποιες προκλήσεις θα αντιμετωπίσει η νέα Κυβέρνηση
Τιμήθηκαν οι ήρωες του Αγίου Βασιλείου-«Ζωντανό μέρος της ταυτότητάς μας, κομμάτι της ιστορίας»
Προσβλέπει σε διεύρυνση οριζόντων ανάμεσα σε Κύπρο και Αίγυπτο ο ΠτΔ-«Σημαντικό βήμα οι δύο συμφωνίες»
Στιγμές τρόμου για 68χρονο-Του έστησε καρτέρι κουκουλοφόρος και τον λήστεψε