Νεκρός σε θανατηφόρο ο 35χρονος Αντώνης-Χτυπήθηκε από όχημα, συνελήφθη ο οδηγός

Σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 5.45 σήμερα το πρωί στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία, (παρακαμπτήριος της Τσερίου), έχασε τη ζωή του ο Αντώνης Αντωνίου, 35 ετών από τη Λευκωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δύο σοβαρά τροχαία με διαφορά λίγη ώρα… Κρίσιμοι τραυματισμοί

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά τον άτυχο Αντωνίου, ο οποίος προπορευόταν του οχήματος με το ποδήλατο του.

Ο 35χρονος ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί πιστοποίησαν το θάνατο του. Να σημειωθεί ότι, ο ποδηλάτης έφερε προστατευτικό κράνος.

Στον 46χρονο οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη. Ακολούθως, συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802108 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Απόρριψη έφεσης από Ανώτατο για υπόθεση αξίωσης χρεωστικού υπολοίπου από λογαριασμό παρατραβήγματος
Συνελήφθησαν εξήντα πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο-Επαναπατρίστηκαν ήδη οι 19
Συνελήφθη ο 30χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος με το οποίο παρασύρθηκαν δύο πρόσωπα στη Λάρνακα
Εξελίξεις σε επίπεδο ΕΔΑΔ για το θανατηφόρο του 2012-Ζητήθηκαν φάκελοι ερευνών, αποφάσεις και έγγραφα
Νεκρή εργαζόμενη σε νυχτερινό κέντρο στα κατεχόμενα-Έντονες αντιδράσεις για σεξουαλική δουλεία
Τσακώθηκε με ένα πρόσωπο, μπήκε στο αυτοκίνητο και παρέσυρε δύο άτομα που δεν εμπλέκονταν στον καυγά
Παραδέχθηκε το φόνο του κουνιάδου του ο 50χρονος στην Πέγεια-Πώς έγινε η τραγωδία
Τον παρακολούθησαν και τον έπιασαν με ναρκωτικά-Στο κελί για εννέα χρόνια ένα πρόσωπο
Τον ψάχνει η Αστυνομία για διάρρηξη και κλοπή σε κατάστημα στην Αγία Νάπα (pic)
Τέλη Μαρτίου απαντά στις κατηγορίες για τα χρέη στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις ο ΑΠΟΕΛ-Αναβλήθηκε η διαδικασία