Άλλη μια τραγωδία… Νεκρός ο οδηγός που συγκρούστηκε με όχημα πλατφόρμα

Σε θανατηφόρο δυστύχημα εξελίχθηκε η σφοδρή σύγκρουση δυο οχημάτων, στον δρόμο του Γενικού Νοσοκομείου στη Λεμεσό. Θύμα ο 77χρονος, Παύλος Διονυσίου από το Αργάκι της Μόρφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος 77χρονος εισήλθε με το όχημά του σε πάροδο και συγκρούστηκε με όχημα πλατφόρμα. Λόγω της σύγκρουσης, ο 77χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματός του και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για να απεγκλωβιστεί. 

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά, «όχημα τύπου σαλούν που οδηγούσε 77χρονος εξερχόμενο σε κύρια οδική αρτηρία συγκρούστηκε με βαρεού τύπου όχημα που οδηγείτο στην κύρια οδό, με αποτέλεσμα ο πρώτος οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 72χρονου. Τραυματίας είναι επίσης και ο οδηγός του βαρεού οχήματος, ο οποίος διακομίστηκε επίσης στο Νοσοκομείο Λεμεσού και εκ πρώτης όψεως φέρει ελαφρά τραύματα».

Τα αίτια της τροχαίας θανατηφόρας σύγκρουσης διερευνώνται από την Αστυνομία.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοβαρό τροχαίο με εμπλοκή δύο οχημάτων-Κρίσιμος τραυματισμός (pics)

 

Δειτε Επισης

Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Σχηματισμό Κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό ζητά ο Φρίντριχ Μερτς-Η πρώτη τοποθέτηση Σολτς
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Τελέστηκε το μνημόσυνο του ήρωα αστυφύλακα Ανδρέα Χριστοφίδη
Οι κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία και οι προσδοκίες των αγορών για περισσότερες δαπάνες
Προβάδισμα Μερτς και CDU δείχνει το πρώτο Exit Poll στη Γερμανία-Αρχίζει η καταμέτρηση ψήφων
Αμφισβητεί το πόρισμα Hellenic Train ο σύμβουλος των οικογενειών θυμάτων-«Επιστημονική φαντασία»
Κοντά στη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου-Οι μαρτυρίες για τον χαρακτήρα του
Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 32χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του
Ξανά ενώπιον της Βουλής το θέμα των πολλαπλών συντάξεων-Ψάχνουν την φόρμουλα οι αρμόδιοι