Χειροπέδες σε 33χρονη για σωρεία διαρρήξεων-Εντοπίστηκαν τεκμήρια στην κατοχή της

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 33χρονη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υπόθεσες νυκτερινών διαρρήξεων και κλοπών, διάρρηξης κτιρίου και κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Η 33χρονη συνελήφθη κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεση διάρρηξης αρτοποιείου που διαπράχθηκε στις 4 τα ξημερώματα χθες.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο χώρο διαμονής της, εντοπίστηκαν δύο γυναικείες τσάντες, οι οποίες φαίνεται να κλάπηκαν από οικία, στην οποία έγινε δύο φορές διάρρηξη και η 33χρονη συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν επίσης και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, διάφορα τιμαλφή, τα οποία φαίνεται να κλάπηκαν κατά τη διάρρηξη κατοικίας που διαπράχθηκε στις 16/7/21 και ένα τσαντάκι στο οποίο υπήρχαν χαρτονομίσματα ξένου συναλλάγματος, καθώς και τέσσερα μπουκάλια οινοπνευματώδη ποτά, τα οποία φαίνεται να κλάπηκαν από διάρρηξη εστιατορίου στη Λευκωσία.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα με το οποίο διακινείται η 33χρονη εντοπίστηκε και παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων, μεταξύ των οποίων χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς την προσέλευσή τους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Το σπάνιο κοινό Πάσχα ενώνει Ορθόδοξους και Καθολικούς πριν τους ξαναχωρίσει το ημερολόγιο
Κατηγορίες Ζελένσκι σε Πούτιν για την πασχαλινή εκεγχειρία-«Παίζει με ανθρώπινες ζωές»
Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Πασχαλινή εκεχειρία κήρυξε ο Πούτιν-Διακοπή των επιχειρήσεων ως τη Δευτέρα
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Με... πλούσιο ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα
«Δεύτε λάβετε φως»-Λαμπρή η τελετή αφής στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: Το σπάσιμο των μπότηδων έφερε την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα
Έρευνες για τα αίτια θανάτου του άτυχου 56χρονου εκπαιδευτή αλόγων-Στην αναμονή για τη νεκροτομή