Εμπρησμός πίσω από τη φωτιά στο όχημα-Η μαρτυρία για την ταυτότητα του θύματος

Ενδείξεις για την ταυτότητα του πτώματος, που εντοπίστηκε απανθρακωμένο σε φλεγόμενο όχημα, στην Πάφο, εξασφάλισε η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βίντεο από το καμένο όχημα με το απανθρακωμένο πτώμα-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσωπο που γνώριζε το θύμα, ανέφερε ότι είναι 60χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος κατάγεται από τη Λεμεσό και τα τελευταία χρόνια διαμένει στο χωριό Νατά, της Πάφου.

Μάλιστα, ο μάρτυρας είπε στις Αρχές ότι ο 60χρονος, μετέβαινε κάθε πρωί στη δουλειά του, που βρισκόταν στη Λεμεσό, ακολουθώντας τη διαδρομή από τη Νατά προς τον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού. 

 

Αμέσως, το ΤΑΕ Λεμεσού ενημέρωσε το ΤΑΕ Πάφου για την συγκεκριμένη εξέλιξη και μέλη της Αστυνομίας διερευνούν την συγκεκριμένη πληροφορία.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας, για το θάνατο του προσώπου που εντοπίστηκε απανθρακωμένο.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα οφείλεται σε εμπρησμό, στοιχείο που ενισχύει την υποψία ότι ενδεχομένως να πρόκειται για έγκλημα.

Σημειώνεται ότι ανιχνευτικοί σκύλοι της Αστυνομίας ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στο αστυνομικό σώμα για τη διεξαγωγή των ερευνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε φλεγόμενο όχημα

Υπενθυμίζεται ότι η Πυροσβεστική είχε μεταβεί στο δασόυδι Αναρίτας, έπειτα από πληροφορία που έλαβε για φωτιά σε ακακίες.

Όταν μέλη της υπηρεσίας έφθασαν στο μέρος, διαπίστωσαν ότι εκεί φλεγόταν όχημα και αφού κατέσβεσαν την πυρκαγιά εντόπισαν το πτώμα στο πίσω κάθισμα του οχήματος.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στο σημείο και απέκλεισαν τη σκηνή. Στο χώρο κλήθηκαν και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή.

Σημειώνεται ότι το πτώμα δεν είναι σε αναγνωρίσιμη κατάσταση και η ταυτότητά του θα διαφανεί από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο πίσω κάθισμα το απανθρακωμένο πτώμα-Ανοιχτό το ενδεχόμενο του φόνου

 

Δειτε Επισης

Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Σχηματισμό Κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό ζητά ο Φρίντριχ Μερτς-Η πρώτη τοποθέτηση Σολτς
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Τελέστηκε το μνημόσυνο του ήρωα αστυφύλακα Ανδρέα Χριστοφίδη
Οι κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία και οι προσδοκίες των αγορών για περισσότερες δαπάνες
Προβάδισμα Μερτς και CDU δείχνει το πρώτο Exit Poll στη Γερμανία-Αρχίζει η καταμέτρηση ψήφων
Αμφισβητεί το πόρισμα Hellenic Train ο σύμβουλος των οικογενειών θυμάτων-«Επιστημονική φαντασία»
Κοντά στη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου-Οι μαρτυρίες για τον χαρακτήρα του
Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 32χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του
Ξανά ενώπιον της Βουλής το θέμα των πολλαπλών συντάξεων-Ψάχνουν την φόρμουλα οι αρμόδιοι