Παιδάκι χτυπήθηκε με πέτρα στη θάλασσα, δεύτερο υπέστη θερμική εξάντληση

Περιστατικά που θα μπορούσαν να αποφευχθούν, εάν τηρούνταν οι κανόνες ασφαλείας στην παραλία, σημειώθηκαν σήμερα Παρασκευή 9/7 στην παραλία του ΚΟΤ, σύμφωνα με ενημέρωση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12:00, παιδί που έπαιζε με συνομηλίκους δέχθηκε πέτρα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία και να του παρασχεθούν οι Πρώτες Βοήθειες από ναυαγοσώστες του ΛΕΜ9, πριν συγγενικό του πρόσωπο το μεταφέρει στο νοσοκομείο για συρραφή του τραύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα ιατροδικαστικά ευρήματα στη σωρό του άτυχου Γιαννακού που έσβησε στην άσφαλτο

Λίγο αργότερα, πλησίον του ΛΕΜ9 άλλο παιδί έχασε τις αισθήσεις λόγω θερμικής εξάντλησης, με τους ναυαγοσώστες να παρέχουν και σε αυτή την περίπτωση τις Πρώτες Βοήθειες.

Η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, συμβουλεύει το κοινό, να μην παίζει επικίνδυνα παιχνίδια στην παραλία, να καταναλώνει μη αλκοολούχα υγρά και να προφυλάσσεται από τον ήλιο κατά τις μεσημεριανές ώρες και να ακούει τις οδηγίες των ναυαγοσώστων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες στιγμές της νεάς φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Εν αναμονή των ερευνών για τα αίτια
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Τελέστηκε το μνημόσυνο του ήρωα αστυφύλακα Ανδρέα Χριστοφίδη
Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 32χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του
Πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία
Στιγμές τρόμου για 68χρονο-Του έστησε καρτέρι κουκουλοφόρος και τον λήστεψε
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 18χρονος-Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του
Επανήλθε ο Τριανταφυλλίδης για προαγωγή Κατσουνωτού με καρφιά σε ΔΗΣΥ-«Από πού ήρθε η εντολή για... αφωνία»
Παγετός στους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος-Πρόσβαση μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές