Τα τελευταία δραματικά λεπτά των τεσσάρων θυμάτων-Ο εργοδότης τους στον REPORTER

Στη σκηνή που εντοπίστηκαν οι τέσσερις νεκροί που αγνοούνταν, βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ στο σημείο για αυτοψία κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, οι άτυχοι εργάτες προσπαθούσαν να γλιτώσουν από τις φλόγες, οι οποίες ωστόσο τους περικύκλωσαν, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να διαφύγουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έπεσαν σε χαράδρα και έτρεχαν να γλιτώσουν πεζοί-Πώς εκτυλίχθηκε η τραγωδία

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που εξασφάλισε ο REPORTER, μόλις είδαν την πυρκαγιά σε απόσταση δυο χιλιομέτρων, ειδοποίησαν τον εργοδότη τους και ξεκίνησαν να φύγουν από το υποστατικό που διαμένουν για να πάνε στο χωριό, σε ασφαλές σημείο.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, μάλλον λόγω του πυκνού καπνού και ενδεχομένως λόγω ενός τρακτέρ που έγινε παρανάλωμα του πυρός στην άκρη του δρόμου, σταμάτησαν, έκαναν επαναστροφή και προσπάθησαν να διαφύγουν προς άλλη κατεύθυνση.

Ωστόσο, σε κάποιο σημείο του δρόμου, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το διπλόκαμπίνο τους να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες και μαρτυρίες που έχει η Αστυνομία, τα τέσσερα θύματα αποφάσισαν να ανέβουν στην κορυφή του βουνού που δεν φλεγόταν, όμως σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σημείο που εγκατέλειψαν το όχημα τους, βρήκαν τραγικό θάνατο.

Οι σοροί των τεσσάρων θυμάτων εντοπίστηκαν σε απόσταση περίπου 40 με 50 μέτρων μεταξύ τους.

Τους τέσσερις ατυχούς εργάτες εντόπισε γύρω στις εννέα συμπατριώτης τους που τους έψαχνε από το πρωί.

Τραγική φιγούρα ο αδελφός του ενός θύματος που βρίσκεται και αυτός στην Κύπρο για δουλειά. Σε πολύ άσχημη κατάσταση και ο εργοδότης τους, ο οποίος ήταν το τελευταίο πρόσωπο που επικοινώνησε μαζί τους γύρω στις πέντε το απόγευμα. Ο εργοδότης τους, μιλώντας στον REPORTER έκανε λόγο για τέσσερα θαυμάσια παιδιά, εργατικά που λειτουργούσαν πάντα ως ομάδα.

Στη σκηνή που εντοπίστηκαν οι σοροί των τεσσάρων θυμάτων βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή περίπου 40 συμπατριώτες τους που θρηνούν για τους φίλους τους, αφού όλοι εργάζονταν σε γεωργικές καλλιεργείς του χωριού.

Οι συμπατριώτες των τεσσάρων θυμάτων απευθύνουν έκκληση προς το κράτος και τους Κύπριους πολίτες για οικονομική βοήθεια των οικογενειών των θυμάτων, αφού πρόκειται για φτωχές οικογένειες που ήρθαν στην Κύπρο για μια καλύτερη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Εκ των εγκεφάλων ο καταζητούμενος για κύκλωμα μαστροπείας-Δρούσε ως μεταφορέας ο συλληφθέντας
Νέο μπάχαλο με το σύστημα φωτοεπισήμανσης-Προς αναπομπή ο Νόμος για το τελεσίγραφο για χρονοδιακόπτες
Ασύλληπτη τραγωδία στη Λευκωσία-Νεκρό βρέφος που ξεχάστηκε για ώρες σε όχημα
Αδικαιολόγητη χαρακτηρίζει η Λοττίδη την καθυστέρηση υποβολής αστυνομικής έκθεσης για θανατηφόρο του 2022
Το Σάββατο η κηδεία του 12χρονου Κωνσταντίνου που νοσηλευόταν με γρίπη Β΄
Αυτές είναι οι νέες μεταθέσεις στην Αστυνομία-Ράβε ξήλωνε η ΑΔΕ Λεμεσού, νέοι επικεφαλής σε ΤΑΕ, ΥΚΑΝ και Εγκληματολογικό
Κλείνουν οι δρόμοι σε Λεμεσό και Λάρνακα λόγω εκδηλώσεων διαμαρτυρίας
Επίθεση από σκύλο δέχθηκε γυναίκα στη Λεμεσό-Υπέστη κάταγμα στο χέρι
Αεροπλάνο γέμισε καπνούς λίγα λεπτά μετά την απογείωση-Επέστρεψε στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Ζήτησε ενημέρωση για το θάνατο του 12χρονου ο Δαμιανός-Θα μεταφερόταν το πρωί στο Ισραήλ αλλά δεν πρόλαβε