Νεκροί βρέθηκαν οι τέσσερις αγνοούμενοι-Δεν πρόλαβαν να σωθούν από τις φλόγες

Ανείπωτη τραγωδία... Νεκροί εντοπίστηκαν οι τέσσερις αγνοούμενοι στην Οδού, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν από χθες μετά την επέκταση της πυρκαγιάς στο χωριό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 

Μετά την πληροφορία ότι χάθηκαν τα ίχνη τους, στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για εντοπισμό τους, ενώ από τις έρευνες, το όχημα τους είχε εντοπιστεί καμένο. 

Δυστυχώς, σε κοντινό σημείο, βρέθηκαν οι σοροί των τεσσάρων προσώπων, οι οποίοι ήταν απανθρακωμένοι, και όπως προκύπτει, όταν δόθηκε οδηγία για εκκένωση του χωριού, δεν πρόλαβαν να διαφύγουν για να γλιτώσουν από τις φλόγες, αφού δεν γνώριζαν καλά την περιοχή, με αποτέλεσμα να τους περικυκλώσουν. Και οι τέσσερις, βρέθηκαν νεκροί στο ίδιο σημείο.  

Πρόκειται για τέσσερις εργάτες από την Αίγυπτο, οι οποίοι ήρθαν στην Κύπρο για ένα καλύτερο αύριο, και εργάζονταν σε γεωργό της περιοχής και από την στιγμή της εκδήλωσης φωτιάς, δεν έδωσαν σημεία ζωής. 

Όταν λήφθηκε η πληροφορία ότι αγνοούνται, εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τους και αμέσως άρχισαν έρευνες. Ωστόσο, οι άτυχοι εργάτες βρέθηκαν νεκροί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες στιγμές της νεάς φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Εν αναμονή των ερευνών για τα αίτια
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 32χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του
Πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία
Στιγμές τρόμου για 68χρονο-Του έστησε καρτέρι κουκουλοφόρος και τον λήστεψε
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 18χρονος-Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του
Επανήλθε ο Τριανταφυλλίδης για προαγωγή Κατσουνωτού με καρφιά σε ΔΗΣΥ-«Από πού ήρθε η εντολή για... αφωνία»
Παγετός στους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος-Πρόσβαση μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές
Ένα θανατηφόρο κάθε δέκα μέρες το 2024, ανήλικοι και νεαροί τα περισσότερα θύματα-Δεν βοήθησαν οι κάμερες