Προκάλεσε τροχαίο και εγκατέλειψε την σκηνή-Τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα

Υπό κράτηση τέθηκε 21χρονος για τροχαίες παραβάσεις και εγκατάλειψη σκηνής τροχαίας οδικής σύγκρουσης, χωρίς την παροχή βοήθειας σε τραυματισμένα πρόσωπα στην Πάφο το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες γύρω στις 22:00 το βράδυ, 21χρονος από χωριό της επαρχίας Πάφου, οδηγούσε το αυτοκίνητο στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάφο, με ανατολική κατεύθυνση.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, συγκρούστηκε με το προπορευόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 23χρονη και συνεπεία της σύγκρουσης, το όχημά της μετατοπίστηκε προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει 49χρονη μόνιμη κάτοικος Πάφου.

Συνεπεία του τροχαίου τραυματίστηκαν τόσο η 49χρονη, όσο και 23χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου η 23χρονη σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό έφερε ελαφρά τραύματα και αφού της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες απολύθηκε. Η 49χρονη τραυματίστηκε ελαφρά, αλλά αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κρατήθηκε προληπτικά για παρακολούθηση.

Ο 21χρονος οδηγός εγκατέλειψε την σκηνή του δυστυχήματος αποφεύγοντας να δώσει βοήθεια στα τραυματισμένα πρόσωπα. Ενώ γινόταν εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή μετά από μία περίπου ώρα, ο νεαρός οδηγός επέστρεψε στην σκηνή του δυστυχήματος και ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, με ληγμένη κυκλοφορία και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Ακολούθως συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση. Στον 21χρονο έγινε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Το τροχαίο διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Διαμαρτυρήθηκαν σε Λάρνακα και Λεμεσό οι κυνηγοί-Σχηματίστηκαν ουρές οχημάτων (pics)
Κατασχέθηκε ο σκύλος που επιτέθηκε σε γυναίκα στη Λεμεσό-Μεταφέρθηκε σε ασφαλές χώρο
Έδωσε την εκκίνηση της «Διαδρομής Αγάπης» ο Αρναούτης-Γίνεται συλλογή χρημάτων για παιδιά με καρκίνο
Πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των κυνηγών-Οι δρόμοι που επηρεάζονται
Άγνωστοι βανδάλισαν πάρκο στη Λάρνακα-Ζημιές σε γυάλινες προθήκες και αναγραφή συνθημάτων με σπρέι (pics)
Ξεχασμένο μαγειρικό λάδι έθεσε φωτιά σε οικία στη Λευκωσία-Αποδομήθηκε η στέγη για κατάσβεσή της
Στις φλόγες οικία στη Λάρνακα-Ζημιές σε μουσικά όργανα και εξοπλισμό
Ενεπλάκη σε τροχαίο με κλεμμένη μοτοσικλέτα 22χρονος-Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο
Μυστήριο γύρω από τη ρίψη πυροβολισμών σε γυμναστήριο-Από κατάθεση ο ιδιοκτήτης που δεν προέβη σε καταγγελία
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την ασύλληπτη τραγωδία στη Λευκωσία-Διενεργείται η νεκροτομή στο εννιάμηνο βρέφος