Έρευνα κατά Γιαννάκη για πλαστό απολυτήριο και πτυχίο-Αριθμός 19, ολογράφως thirteen (pic)

Ποινική έρευνα κατά του Επιτρόπου Εθελοντισμού, Γιαννάκη Γιαννάκη,  διερευνά η Αστυνομία, μετά από καταγγελία του Γενικού Ελεγκτή για πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία του Γενικού Ελεγκτή και τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα Φιλελεύθερος, ο κ. Γιαννάκη φαίνεται να πλαστογράφησε το απολυτήριο λυκείου και πτυχίο, τα οποία δεν κατάφερε να αποκτήσει και μάλιστα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, χρησιμοποίησε για την πρόσληψή του στον Οργανισμό Νεολαίας (ΟΝΕΚ).

Όπως καταγγέλλει ο Γενικός Ελεγκτής, ο κ. Γιαννάκη δεν κατέχει πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών, παραθέτοντας μάλιστα το αυθεντικό απολυτήριο, συγκρίνοντάς το με το πλαστό, με τη διαφορά στους βαθμούς να είναι οφθαλμοφανής. Μάλιστα, ο γενικός βαθμός του απολυτηρίου είναι τροποποιημένος με το χέρι, αριθμητικά και ολογράφως και δεν συνάδει με τον πραγματικό γενικό βαθμό.

Για παράδειγμα στα μαθήματα των Νέων Ελληνικών, Φυσική και Αγγλικά, ενώ ολογράφως οι βαθμοί που αναγράφονται είναι «Thirteen» και αριθμητικά οι αριθμοί από 13 έχουν αλλοιωθεί και έγιναν 19 και στα τρία μαθήματα. Επίσης στα μαθηματικά το 10 έγινε 17 και στα γαλλικά το 11 έγινε 19.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από τους δώδεκα βαθμούς φαίνεται να αλλοιώθηκαν οι οκτώ.  

Ο Γενικός Ελεγκτής απέστειλε επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας για έρευνα σε σχέση με τα αδικήματα πλαστογραφίας, κυκλοφορία πλαστών εγγράφων και παραχώρηση στον Γενικό Ελεγκτή, ψευδών στοιχείων.

Από την πλευρά του, ο Επίτροπος Εθελοντισμού μέχρι στιγμής, δεν επιθυμεί να σχολιάσει την εν λόγω καταγγελία, αφήνοντας το έργο στην Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Εντόπισαν μάσκες και χειρουργικά γάντια δίπλα στο στρατιωτικό τυφέκιο-Περνούν από επιστημονικές εξετάσεις
Κρατούσε ποτήρι με ναρκωτικά 28χρονος στη Λεμεσό-Είδε τους αστυνομικούς και έτρεξε να ξεφύγει
Στο ίδιο... τέμπο οι εμπρησμοί και οι βομβιστικές επιθέσεις, παραμένουν στα ύψη-Μία υπόθεση κάθε 38 ώρες
Μη παραδοχή απάντησαν στις κατηγορίες οι «4» για τα πλαστά συμβόλαια ποδοσφαιριστών-Αρχίζει τον Μάιο η δίκη
Συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στον κατεχόμενο Κουτσοβέντη
Άκουσαν την ποινή τους 52χρονος και 41χρονος για εντοπισμό τριών κιλών ναρκωτικών το 2024
Σε δικαστήριο της Ρουμανίας οδηγεί η Εισαγγελία ΕΕ υπόθεση απάτης, συλλογή στοιχείων και στην Κύπρο
Εντοπίστηκε τρίτο πακέτο με ελεγχόμενα φάρμακα, στο κελί για πέντε μέρες ο 33χρονος
Τους έταξαν να εργαστούν στην Κύπρο και κατέληξαν στο Ρωσικό στρατό-Καταγγελίες στο Μπαγκλαντές
Ένα πρόσωπο βρισκόταν εντός της οικίας που κάηκε στη Λευκωσία-Πρόλαβε να εξέλθει (pic)