Καταδικάζει την επίθεση με μολότοφ ο Αρχηγός Αστυνομίας-«Βάλλει κατά του Κράτους»

Την επίθεση με βόμβα μολότοφ στον αστυνομικό σταθμό Πολεμιδιών καταδίκασε ο Αρχηγός Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, υποδεικνύοντας ότι τέτοιες ενέργειες ισοδυναμούν με επίθεση στις Αρχές και στο κράτος.

Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια έναρξης λειτουργίας του αστυνομικού σταθμού στην οδό Ανεξαρτησίας, ο κ. Παπαθεοδώρου κλήθηκε να σχολιάσει το χθεσινοβραδινό περιστατικό, κατά το οποίο ρίφθηκε βόμβα μολότοφ στην περίφραξη του αστυνομικού σταθμού Πολεμιδιών, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν ζημιές ή να διατρέξει οποιοσδήποτε κίνδυνο.

«Όποιος τολμήσει να ρίξει κροτίδα ή μολότοφ σε αστυνομικό σταθμό, βάλλει κατά των Αρχών και του Κράτους», είπε ο κ. Παπαθεοδώρου, προσθέτοντας ότι είναι «είναι ένα γεγονός το οποίο μας απασχολεί».

Ευτυχώς, συνέχισε, δεν έχει προκληθεί καμία ζημιά ούτε στην περίφραξη, ούτε σε αστυνομικά οχήματα και εξέφρασε την ελπίδα ότι η Αστυνομία θα εντοπίσει τον δράστη ή τους δράστες.

Σχολιάζοντας, εξάλλου, τον τραυματισμό ανήλικου από κροτίδα, στην επαρχία Λάρνακας, ο Αρχηγός Αστυνομίας κάλεσε όλους, «γονείς, σχολεία και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να επιδείξουν ξανά ενδιαφέρον σε αυτόν τον τομέα».

«Εμείς, ως Αστυνομία, θα είμαστε αρωγοί, όποτε χρειαστεί, με τους πυροτεχνουργούς και με τη διαφώτιση που χρειάζεται, να καταδείξουμε πόσο επικίνδυνη είναι η ενασχόληση με τέτοιου είδους αντικείμενα», συμπλήρωσε.

Υπέδειξε δε ότι, κατά τη διάρκεια του Πάσχα, «είχαμε την τύχη, με τις δράσεις και τις δραστηριότητες που είχαμε αναπτύξει και τη διαφώτιση που προηγήθηκε, να μην έχουμε οποιοδήποτε ακρωτηριασμό».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επιτέθηκαν με μολότοφ σε Αστυνομικό Σταθμό-Ψάχνουν τους δράστες

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Πάφο… Νεκρός δεκαεπτάχρονος που βρισκόταν στην αυλή σχολείου
Συνελήφθησαν 24 άτομα που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο-Οι έχουν απελαθεί
Συνελήφθη και η οδηγός του δεύτερου οχήματος για τη σύγκρουση με τον κρίσιμο τραυματισμό της 44χρονης
Άφησαν αναμμένο κερί και προκλήθηκε πυρκαγιά σε οικία-Δεν κινδύνευσαν οι ένοικοι
Καθορίζει την πορεία των ερευνών η νεκροτομή στον Μιχαηλίδη λόγω του χρόνου που μεσολάβησε-Τυχαία η συνάντηση στο καφενείο
ΒΙΝΤΕΟ: Κατσίκες παγιδεύτηκαν σε σπηλιά στα Λύμπια-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Ψάχνουν τα αίτια πίσω από τη λογομαχία που κατέληξε σε φόνο οι Αρχές-Διερευνούν αν είχαν διαφορές οι δύο
Τα φορτώνει όλα στον 41χρονη η 26χρονη για τα ναρκωτικά, παραδέχθηκε ότι τον έκρυβε ο 26χρονος
Μόλις είχε σχολάσει και επέστρεφε στην οικία της η άτυχη Ξένια-Θρήνος για την 21χρονη
Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)