Παραπέμφθηκε σε δίκη για βιασμό γυναίκας ο υποψήφιος Βουλευτής

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας καταχωρήθηκε σήμερα από την Αστυνομία υπόθεση εναντίον υποψήφιου βουλευτή για σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας και συγκεκριμένα ισχυρισμοί της περί βιασμού της.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι την περασμένη εβδομάδα η Νομική Υπηρεσία άναψε το πράσινο φως στην Αστυνομία να προχωρήσει με καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και στη συνέχεια να παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου, αφού η κατηγορία του βιασμού θεωρείται κακούργημα.

Η υπόθεση αφορά καταγγελία γυναίκας για κατ’ ισχυρισμό βιασμό της, πριν από δέκα χρόνια, από άτομο που κατέρχεται υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές.

Η γυναίκα έκανε γνωστή την καταγγελία της από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αρχές Απριλίου, ενώ στη συνέχεια προχώρησε και σε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία, ενώ ο υποψήφιος βουλευτής έδωσε τους δικούς του ισχυρισμούς για την υπόθεση.

Σήμερα η υπόθεση καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο όρισε την 18η Μαΐου ως ημερομηνία για παραπομπή του υποψήφιου βουλευτή για απευθείας δίκη στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Δειτε Επισης

Ενίσχυση της συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στην επίσκεψη Αρχιπύραρχου στην Αθήνα
Χειροπέδες σε ανήλικο για το ξύλο και τις μολότοφ στην Πάφο
Άλλαξε πέντε δικηγόρους ο χάκερ στη δίκη για Περικλέους και τελικά... συνήγορος υπεράσπισης του εαυτού του
Δημιουργήθηκε μεγαλύτερο δίκτυ προστασίας κατά της παιδικής πορνογραφίας με ΑΙ
Κρουασάν και καφέδες στο κελί κατάδικου, του καταλογίζει μεταπωλήσεις δεύτερος-Από τον Φεβρουάριο η καταγγελία
Μετά το Πάσχα τελικά στην Ολομέλεια η πρόταση για τις ανακλήσεις οχημάτων
Δεν πήραν πειστικές απαντήσεις για τη μη εφαρμογή του διατάγματος στην Ορόκλινη οι βουλευτές-Διαπίστωσαν απουσία του κράτους
Τον έστειλαν στο νοσοκομείο και μετά έριξαν μολότοφ στην πολυκατοικία του, λόγω διαφωνίας για τροχαίο
Το Εφετείο αύξησε ποινή από τρεις μήνες σε τρία χρόνια σε υπόθεση πλαστογραφίας
Πάει Ολομέλεια αλλά με αστερίσκο η πρόταση για ανακλήσεις οχημάτων-Πρόβλημα οι μεταβιβάσεις μεταξύ ιδιωτών