Δύο υποστατικά και 28 άτομα καταγγέλθηκαν για τα καρναβάλια στη Λεμεσό

Σε καταγγελίες προσώπων και υποστατικών στην Λεμεσό, έχει προχωρήσει η Αστυνομία, σχετικά με την καρναβαλίστικη εκδήλωση από πρόσωπα που συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του παλιού λιμανιού και της μαρίνας Λεμεσού, παραβιάζοντας την Νομοθεσία για την Λοιμοκάθαρση, τα σχετικά Διατάγματα και τα μέτρα που λαμβάνονται για αντιμετώπιση της πανδημίας και της διασποράς του κορωνοϊού COVID19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Θετικοί» στην ανευθυνότητα οι Λεμεσιανοί, χορεύουν σάμπα τον… κορωνοϊό

Μέχρι στιγμής η Αστυνομία έχει προχωρήσει στην καταγγελία 28 προσώπων που συμμετείχαν στην καρναβαλίστικη εκδήλωση, καθώς και στην καταγγελία 2 υποστατικών, που λειτουργούσαν στο χώρο της εκδήλωσης κατά παράβαση των Διαταγμάτων για την λοιμοκάθαρση.

Οι υπεύθυνοι του ενός υποστατικού παρέλειψαν να συμμορφωθούν στις συστάσεις που τους έγιναν από τα μέλη της Αστυνομίας για τήρηση των Διαταγμάτων, με αποτέλεσμα, ο Αρχηγός Αστυνομίας, ασκώντας τις εξουσίες που πηγάζουν από την Νομοθεσία, έδωσε οδηγίες προς τα μέλη της Αστυνομίας όπως επιδώσουν στα υπεύθυνα πρόσωπα, ειδοποίηση απαγόρευσης της λειτουργίας του υποστατικού. Στη συνέχεια ο Αρχηγός Αστυνομίας ενημέρωσε σχετικά τον έντιμο Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, όπως προβλέπει η Νομοθεσία.

Η ειδοποίηση απαγόρευσης λειτουργίας επιδόθηκε στα εν λόγω πρόσωπα, που συμμορφώθηκαν στην ειδοποίηση και έπαυσαν την λειτουργία του υποστατικού.

Οι έλεγχοι και καταγγελίες προσώπων στην περιοχή της σημερινής εκδήλωσης στην Λεμεσό, καθώς και οι εξετάσεις για εντοπισμό των προσώπων που συμμετείχαν στην εκδήλωση παραβιάζοντας τα Διατάγματα για την λοιμοκάθαρση, συνεχίζονται

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυξάνεται η πόλωση-Υπόσχεται σχέδιο για εξοπλισμό και στήριξη η Φον Ντερ Λάιεν στην Ουκρανία
Συνεχίζει να... τσακίζει κόκκαλα η Coral-Αγγίζει το μείον οκτώ η θερμοκρασία απόψε
Καλέστηκε στην αραβική σύνοδο ο νέος πρόεδρος της Συρίας
Έτοιμο να χτυπήσει ξανά στη Γάζα το Ισραήλ-Σε κίνδυνο η συμφωνία για κατάπαυση του πυρός
Η USAID απολύει ή θέτει σε διοικητική αργία σχεδόν όλους τους εργαζομένους της
Η AfD πρώτο κόμμα στα ανατολικά κρατίδια της Γερμανίας-Οι μετακινήσεις των ψηφοφόρων
Ξανά στο σκαμνί της Βουλής η Αστυνομία, κρίνεται για τους χειρισμούς της σε διαδηλώσεις
Πολίτες χάνουν σύνταξη ανικανότητας λόγω της νομοθεσίας κοινωνικών ασφαλίσεων-«Τραγικές περιπτώσεις»
Στο μάτι του κυκλώνα το ΥΠΑΝ-Τα ανοιχτά μέτωπα και οι προκλήσεις για Μιχαηλίδου
ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες στιγμές της νεάς φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Εν αναμονή των ερευνών για τα αίτια