Βούτηξε στον φράχτη και έκτοτε αγνοείται-Επιχείρηση από Πυροσβεστική

Σε κινητοποίηση τέθηκαν Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία, έπειτα από πληροφορία για άνδρα που αγνοείται στην περιοχή του φράχτη των Λυμπριών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κλήση λήφθηκε πρωινή ώρα και έκανε λόγο για δύο άνδρες, ρουμανικής καταγωγής, που μετέβησαν στον φράκτη για ψάρεμα με καλάμια. Τα δύο πρόσωπα βρίσκονταν στη ξηρά και χρησιμοποιούσαν τηλεκατευθυνόμενο θαλάσσιο σκάφος στο οποίο είχαν δέσει αγκίστρι για ψάρεμα.

Ωστόσο, το τηλεκατευθυνόμενο σκάφος παρουσίασε λειτουργική βλάβη και ο ένας εκ των δύο προσώπων βούτηξε στο νερό για να προσεγγίσει το σκάφος για έλεγχο, χωρίς να έχει επιστρέψει ακόμη πίσω στην ξηρά.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, καθώς και δύτες και στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού του.

Στη σκηνή κλήθηκε και ασθενοφόρο.

Περισσότερα σε λίγο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες στιγμές της νεάς φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Εν αναμονή των ερευνών για τα αίτια
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Σχηματισμό Κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό ζητά ο Φρίντριχ Μερτς-Η πρώτη τοποθέτηση Σολτς
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Τελέστηκε το μνημόσυνο του ήρωα αστυφύλακα Ανδρέα Χριστοφίδη
Οι κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία και οι προσδοκίες των αγορών για περισσότερες δαπάνες
Προβάδισμα Μερτς και CDU δείχνει το πρώτο Exit Poll στη Γερμανία-Αρχίζει η καταμέτρηση ψήφων
Αμφισβητεί το πόρισμα Hellenic Train ο σύμβουλος των οικογενειών θυμάτων-«Επιστημονική φαντασία»
Κοντά στη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου-Οι μαρτυρίες για τον χαρακτήρα του
Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 32χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του