Χειροπέδες σε 35χρονο για τα 35 κιλά κάνναβης και βεγγαλικά στην Λεμεσό

Συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 35χρονος κάτοικος της επαρχίας Λεμεσού για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατάσχεσης μεγάλης ποσότητας κάνναβης και βεγγαλικών. 

Συγκεκριμένα, στις 17/12/2020, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 35 κιλά κάνναβης και πέραν των 300 κιλών βεγγαλικών και εκρηκτικών υλών. 

Η ποσότητα των ναρκωτικών και μέρος των βεγγαλικών, εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο, το οποίο ανακόπηκε στη Λεμεσό, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που έφθασαν στην Αστυνομία για εμπορεία ναρκωτικών και εμπορεία βεγγαλικών. Συγκεκριμένα εντός του οχήματος εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 35 κιλά κάνναβης και ποσότητα βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, συνολικού βάρους 200 κιλών περίπου.

Ακολούθησε έρευνα σε αποθήκη στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκε αρχικά και κατασχέθηκε ποσότητα βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, βάρους 100 κιλών περίπου. 

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 33, 35, 38 και 43 ετών και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το Αστυνομικό Δελτίο αρ. 4 ημερομηνίας 18/12/2020 είναι σχετικό

Δειτε Επισης

Απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών ο γνωστός φωτορεπόρτερ Στέλιος Παπαστυλιανού
Αντιδρούν οι εργαζόμενα για τη μετακίνηση της Μετεωρολογικής στη Λευκωσία-«Αργούν να στείλουν εικόνα τα ραντάρ»
Απαντά με παράθεση δράσεων στις επικρίσεις για το έργο αναδιάρθρωσης των ΥΚΕ το Υφ. Πρόνοιας
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε δασμούς 104% στην Κίνα-Σε ισχύ από την Τετάρτη
Στους 27 οι νεκροί και 134 οι τραυματίες από την κατάρρευση οροφής σε κλάμπ στον Άγιο Δομίνικο (vids)
Κοινό ανακοινωθέν Χαρτσιώτη και Ιωαννίδη μετά τις επικρίσεις για Ορόκλινη-Απαντούν για αλλοδαπούς, όχι όμως για την απραξία
Έως και 70% οι απώλειες νερού σε κοινότητες-«Δεν αρκεί το κονδύλι των 8 εκατ. ευρώ που δόθηκε στους ΕΟΑ»
Προειδοποιεί για παραπλανητικά sms για ανεξόφλητους λογαριασμούς η ΑΗΚ-Συστήνει προσοχή
Χειροπέδες σε 29χρονο για τρεις υποθέσεις ναρκωτικών-Παραλάμβανε πακέτα από το ταχυδρομείο
Αρνήθηκαν τις κατηγορίες οι δύο για το επεισόδιο στην Ποταμιά-Συνδέθηκε και η δεύτερη σφαίρα με όπλο αστυνομικού