Άνοιξε το κουρείο αλλά τον «κούρεψε» το πρόστιμο-Καταγγελίες για παραβίαση μέτρων

Σε καταγγελίες 125 πολιτών και 3 υπεύθυνων υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, που έληξε στις 6:00 σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο 11.528 ελέγχων σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά επαρχία, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 3.274 έλεγχοι και έγιναν καταγγελίες 26 πολιτών και ενός κουρείου το οποίο έλαβε πρόστιμο 500 ευρώ, ενώ στη Λεμεσό έπειτα από 2.359 ελέγχους υπήρξαν καταγγελίες 50 πολιτών και ενός γυμναστηρίου που καλείται να πληρώσει πρόστιμο 750 ευρώ.

Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 1.432 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 16 πολίτες.

Στην Πάφο, ύστερα από τη διενέργεια 965 ελέγχων, η Αστυνομία κατήγγειλε 8 πολίτες και ένα περίπτερο για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού που πρόκειται να πληρώσει πρόστιμο 500 ευρώ. Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 1.837 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 24 πολίτες.

Διενεργήθηκαν επίσης 912 έλεγχοι στην περιοχή Μόρφου χωρίς καταγγελίες, ενώ έγιναν 64 έλεγχοι από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Τέλος, από το Τμήμα Τροχαίας διενεργήθηκαν 632 έλεγχοι με 1 καταγγελία πολίτη, παγκύπρια, ενώ η ΜΜΑΔ διενήργησε 13 ελέγχους χωρίς καταγγελίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Το σπάνιο κοινό Πάσχα ενώνει Ορθόδοξους και Καθολικούς πριν τους ξαναχωρίσει το ημερολόγιο
Κατηγορίες Ζελένσκι σε Πούτιν για την πασχαλινή εκεγχειρία-«Παίζει με ανθρώπινες ζωές»
Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Πασχαλινή εκεχειρία κήρυξε ο Πούτιν-Διακοπή των επιχειρήσεων ως τη Δευτέρα
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Με... πλούσιο ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα
«Δεύτε λάβετε φως»-Λαμπρή η τελετή αφής στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: Το σπάσιμο των μπότηδων έφερε την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα
Έρευνες για τα αίτια θανάτου του άτυχου 56χρονου εκπαιδευτή αλόγων-Στην αναμονή για τη νεκροτομή