Έκκληση για στήριξη των ανήλικων ορφανών που άφησε πίσω του ο άτυχος Ροδίνης

Στο πλευρό της οικογένειας του άτυχου Ροδίνη Χριστοδούλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του, μετά από θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 19 Δεκεμβρίου, στέκονται πολίτες στη Λεμεσό, οι οποίοι ξεκίνησαν έρανο.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρός 37χρονος πατέρας από τη βίαιη σύγκρουση-Μοιράστηκε στα δύο η μοτοσικλέτα (pics)
 
Ο έρανος έχει ως σκοπό την οικονομική ενίσχυση των τριών ανήλικών παιδιών του άτυχου Χριστοδούλου και διεξάγεται στην πόλη και επαρχία της Λεμεσού. Θερμή παράκληση των διοργανωτών, όσοι κάνουν εισφορά να αφήνουν και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
 
Ο έρανος θα διεξάγεται μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2021. Ο υπεύθυνος του εράνου είναι ο Αντίγονος Θεοδώρου.

Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στις 19 Δεκεμβρίου, στις 9:15 το πρωί στο δρόμο Καπηλιού–Αγίου Μάμα, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 37χρονος, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 86χρονος. Συνοδηγός στο αυτοκίνητο βρισκόταν η σύζυγος του 86χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θλίψη για τον χαμό του άτυχου Ροδίνη... Καταλείπει τρία ανήλικα παιδιά (pics)

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, η μοτοσικλέτα του άτυχου νεαρού μοιράστηκε στα δύο, ενώ ο 37χρονος εκτινάχθηκε στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 37χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθίκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκαν και ο 86χρονος και η σύζυγός του, οι οποίοι υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την μαντίλα στα κατεχόμενα-Τ/κ επικρίνουν την Τουρκία
Νεαροί έριξαν κροτίδες κατά Αστυνομικών στην Πάφο-Χειροπέδες σε 16χρονο
Οργίλη αντίδραση πατήρ Νεκτάριου για την επαναλειτουργία της Μονής-«Έχουμε μια οργανωμένη συγκάλυψη»
Δεύτερη γκάφα από τον αμερικανό ΥΠΑΜ-Μοιράστηκε ξανά απόρρητες πληροφορίες
Από εφημερία 36 ωρών επέστρεφε η γιατρός που συγκρούστηκε με τον προαστιακό-Το βίντεο ντοκουμέντο
Τραγωδία στην Κένυα-Λιοντάρι κατασπάραξε κορίτσι 14 ετών
Το Ισραήλ ακύρωσε τις βίζες Γάλλων βουλευτών και ζητούν παρέμβαση του Μακρόν
Ιερέας έριξε πρώτος κροτίδες στην Κεφαλονιά-Λίγο πριν ακουστεί το πρώτο «Χριστός ανέστη»
Οι Χούθι κατηγορούν τις ΗΠΑ για 12 νεκρούς σε βομβαρδισμούς στη Σανάα
Εμπορικός πόλεμος: Η Κίνα μέμφεται χώρες που επιλέγουν τον «κατευνασμό» έναντι των ΗΠΑ