Νεκρός ο 26χρονος Αδάμος που αγνοείτο-Βρέθηκε σε κοίτη ποταμού η σορός του

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια για τον εντοπισμό του 26χρονου Αδάμου Αδάμου, ο οποίος αγνοείτο από την οικία του, στον Άγιο Γεώργιο Συλίκου στη Λεμεσό, από την παραμονή Πρωτοχρονιάς.
 
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρη Κυριάκου, η σορός του άτυχου 26χρονου, εντοπίστηκε σε κοίτη ποταμού του χωριού του και αμέσως στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες.
Στο σημείο σπεύδουν και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, για εξέταση της σορού, ενώ τα αίτια του θανάτου του, διερευνώνται από τις Αρχές.
 
Στο χώρο βρίσκονται εξάλλου και συγγενείς του θύματος, οι οποίοι μόλις ενημερώθηκαν για το τραγικό γεγονός, προσέτρεξαν στον περιβάλλοντα χώρο του ποταμού, όπου εντοπίστηκε η σορός.
Υπενθυμίζεται πως σε δηλώσεις της στον REPORTER, η μητέρα του 26χρονου, είχε αναφέρει πως ο άτυχος Αδάμος, είχε φύγει από το σπίτι του πεζός, αφού το αυτοκίνητό του είναι ακόμα σταθμευμένο στην οικία του. Η τελευταία κλήση που έλαβε ο γιος της στο τηλέφωνο του, ήταν γύρω στη μία τα ξημερώματα, της 3ης Ιανουαρίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ενέκρινε νομοσχέδια για πρόληψη πυρκαγιών η Ολομέλεια, με ενστάσεις για ύψος προστίμων
Πλαστογραφούσαν συμβόλαια εργοδότησης ποδοσφαιριστών-Χειροπέδες σε παράγοντες και ατζέντη
Δεν προέκυψε κάτι μεμπτό κατά της εταιρείας που ενοικίασε το μοιραίο όχημα που επέβαινε η άτυχη Ειρήνη
Καμπανάκι Λοττίδη για υπερπληθυσμό στις Φυλακές-«Έσχατη λύση και όχι ο κανόνας η κράτηση υποδίκων»
Παραμένει προφυλακιστέος ο Αϊκούτ-Απορρίφθηκαν οι θέσεις περί παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Πάνω από 1,500 καταγγελίες χρηστών σκούτερ το 2023-Εξετάζει τρόπους μείωσης των παραβάσεων η Βουλή
Προσέγγιζε πολίτες με κόκκινα δάνεια η παρακρατική οργάνωση-«Άγνωστος ο αριθμός των μελών της»
Χριστοδουλίδης: Προτεραιότητα ο συνεχής εκσυγχρονισμός των Σωμάτων Ασφαλείας
Ψάχνουν φόρμουλα για τις χρεώσεις εταιρειών για TAKATA-«Διερευνάται η πιθανότητα έκδοσης διατάγματος»
Νέα υπόθεση διαφθοράς στην Αστυνομία-Συνελήφθη δόκιμος αστυνομικός για κατοχή ναρκωτικών