Καταγγέλθηκε ταχυφαγείο και πολυκατάστημα-Στα 76 τα εξώδικα για πολίτες

Σε 5.504 ελέγχους προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, κατά τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες κατά 2 ιδιοκτητών υποστατικών και 76 πολιτών.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, στη Λευκωσία οι έλεγχοι ήταν 2.120 με την Αστυνομία να καταγγέλλει 20 πολίτες, στη Λεμεσό 1.002 με καταγγελίες κατά 35 πολιτών και στην Λάρνακα έγιναν 840 έλεγχοι με καταγγελίες κατά 1 ιδιοκτήτη υποστατικού και κατά 9 πολιτών.

Στην Πάφο διενεργήθηκαν 698 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 ιδιοκτήτης υποστατικού και 10 πολίτες και στην Αμμόχωστο 482 με καταγγελία 1 πολίτη. Στην Μόρφου διενεργήθηκαν 342 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 πολίτης ενώ η Λιμενική Αστυνομία προέβη σε 20 ελέγχους με μηδέν καταγγελίες.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο υποστατικά που καταγγέλθηκαν ήταν ταχυφαγείο και πολυκατάστημα.

Δειτε Επισης

Το σπάνιο κοινό Πάσχα ενώνει Ορθόδοξους και Καθολικούς πριν τους ξαναχωρίσει το ημερολόγιο
Κατηγορίες Ζελένσκι σε Πούτιν για την πασχαλινή εκεγχειρία-«Παίζει με ανθρώπινες ζωές»
Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Πασχαλινή εκεχειρία κήρυξε ο Πούτιν-Διακοπή των επιχειρήσεων ως τη Δευτέρα
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Με... πλούσιο ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα
«Δεύτε λάβετε φως»-Λαμπρή η τελετή αφής στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: Το σπάσιμο των μπότηδων έφερε την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα
Έρευνες για τα αίτια θανάτου του άτυχου 56χρονου εκπαιδευτή αλόγων-Στην αναμονή για τη νεκροτομή