Έκαναν το πρακτορείο... καφενείο-Εξώδικα σε 11 θαμώνες και σε υπεύθυνους

Σε 99 καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων που λαμβάνονται για αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία.
 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, έγιναν συνολικά 5.673 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 υπεύθυνοι υποστατικών και 97 πολίτες.
 
Στη Λευκωσία έγιναν 2.348 έλεγχοι με καταγγελίες σε 28 άτομα. Στη Λεμεσό η Αστυνομία προέβη σε 546 ελέγχους και κατήγγειλε ένα υποστατικό και 34 πολίτες. Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 1.253 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 15 πολίτες. Στην Πάφο έγιναν 795 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν οι υπεύθυνοι ενός πρακτορείου και 11 άτομα τα οποία βρίσκονταν εντός του με καφέδες, ποτά και χωρίς να φέρουν μάσκα. Οι υπεύθυνοι έλαβαν πρόστιμο 1000 ευρώ.
Στην Αμμόχωστο η Αστυνομία προέβη σε 366 ελέγχους και κατήγγειλε δύο πολίτες. Στη Μόρφου έγιναν 317 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν επτά άτομα.
 
Επιπρόσθετα η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 8 ελέγχους χωρίς να διαπιστωθεί κάποια παραβίαση των μέτρων. Καμία παραβίαση δεν διαπιστώθηκε επίσης στα αεροδρόμια.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε ο άνδρας που αναζητείτο για πλαστοπροσωπία σε σχέση με το χωράφι στη Λεμεσό
Η επιχείρηση εικονικού στοιχήματος στα κατεχόμενα χρηματοδοτεί το ψευδοκράτος-«Χορηγίες» 15 εκ. τον μήνα
Νέα συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο-Επηρεάζεται η περιοχή Ζυγίου
Έκλεισαν δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας λόγω τροχαίου
Το Ανώτατο απέρριψε έφεση κατά απόφασης Εκλογοδικείου για τον κοινοτάρχη Άλασσας-Ακυρώθηκε η εκλογή
Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου
Δεκαεξάχρονος απουσιάζει από την Παρασκευή από τον χώρο διαμονής του
Αυτός αναζητείται για πλαστοπροσωπία στην υπόθεση μεταβίβασης χωραφιού στη Λεμεσό
Χαρτσιώτης: Η επιτυχία των Τοπικών Συμβουλίων Πρόληψης Παραβατικότητας αποτελεί μονόδρομο
Είχε Άγιο οδηγός αυτοκινήτου με ΤΑΚΑΤΑ-Εξερράγη ο αερόσακος, τρύπησαν την οροφή τα θραύσματα (pics)