Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στον εντεκάχρονο-Ρίχνουν φως οι επιστημονικές εξετάσεις

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του εντεκάχρονου Ιάκωβου, που απεβίωσε χθες το απόγευμα, ανήμερα των Χριστουγέννων, διενεργήθηκε το πρωί από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανείπωτη τραγωδία ανήμερα των Χριστουγέννων… Έσβησε εντεκάχρονο αγοράκι
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την νεκροτομή δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του εντεκάχρονου και ως εκ τούτου, λήφθηκαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις, οι οποίες θα ρίξουν φως.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 16:45 το απόγευμα της Παρασκευής το αγοράκι, ενώ βρισκόταν σπίτι του και έπαιζε με άλλα παιδάκια, έχασε τις αισθήσεις του.
 
Επί τόπου κλήθηκε παιδίατρος, ο οποίος προσπάθησε να επαναφέρει τις αισθήσεις του χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια με ασθενοφόρο ο εντεκάχρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.
 
Οι επί καθήκοντι ιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν το αγόρι και προχώρησαν σε διασωλήνωση του, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού ο εντεκάχρονος απεβίωσε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.
 
Ο εντεκάχρονος ήταν μέλος των ακαδημιών της ομάδας του Παραλιμνίου, η οποία με ανακοίνωση της εκφράζει τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του μικρού Ιάκωνου.
 
«Ο μικρός Ιάκωβος ήταν ποδοσφαιριστής των ακαδημιών μας αλλά και πιστός φίλος της ομάδας μας, κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, με απίστευτη αγάπη προς αυτήν, γαλουχημένος από την οικογένειά του που τόσα πολλά προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει στην ομάδα μας.
 
Τα λόγια φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα σε τέτοιες στιγμές. Ευχή μας, ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια. Αποφασίστηκε όπως οι σημαίες στο οίκημα μας να κυματίζουν μεσίστιες για τις επόμενες 9 ημέρες, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας όλων των ηλικιών να αγωνιστούν στον επόμενο επίσημο τους αγώνα με μαύρα περιβραχιόνια αλλά και να τηρηθεί μονόλεπτος σιγή».
 
Καταλήγοντας η ομάδα του Παραλιμνίου αναφέρει πως σε συνεργασία με την Επιτροπή διαχείρισης των Ακαδημιών, «τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν κι άλλες αποφάσεις που έχουν παρθεί προκειμένου να τιμήσουμε αλλά και να κρατήσουμε άσβεστη την μνήμη του μικρού Ενωσίτη μας. Καλό παράδεισο Αγγελούδι και να είσαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τη ψυχή μας για να βλέπεις την Ένωση σου από ψηλά και να χαίρεσαι».
 

Δειτε Επισης

Μικρή δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Ίνειας
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή Λίμνης της Πόλης Χρυσοχούς
Υπό οκταήμερη κράτηση ο 31χρονος για τα 120 κιλά ναρκωτικών-Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται
Πωλούσαν απαγορευμένες ουσίες σε κατάστημα στη Λευκωσία και εντοπίστηκαν κατά τον έλεγχο
Καταγγελίες Δημάρχου Ακάμα-«Επαναλαμβανόμενες και καθόλου τυχαίες οι πυρκαγιές»
Παραπέμφθηκαν σε δίκη για εμπορία προσώπων οι τρεις συλληφθέντες-Τους άφησαν ελεύθερους
Χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου Βασίλη από τη Λευκωσία (pic)
Έκκληση της Αστυνομίας προς τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στους δρόμους
Πιάστηκε να οδηγεί με ταχύτητα 195 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο δεκαοκτάχρονος
Οδηγός και ένα παιδί εγκλωβίστηκαν σε όχημα μετά από τροχαίο-Επενέβη η Πυροσβεστική