Φοβερό θανατηφόρο με θύμα 18χρονη έγκυο και μητέρα δύο παιδιών (pics)

Τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο τα μεσάνυχτα για νεαρό ζευγάρι. Νεκρή είναι μια 18χρονη εγκυμονούσα, μητέρα δυο βρεφών 17 και πέντε μηνών και σοβαρά τραυματίας ο 21χρονος συμβίος της, σε τροχαίο που σημειώθηκε στον κύριο δρόμο Κυβίδων-Καντού.
 
Σύμφωνα με την τροχαία Λεμεσού, πρόκειται για την Κατερίνα Χαραλάμπους από τη Λεμεσό, η οποία έχασε τη ζωή της όταν το όχημα που οδηγούσε ο 21χρονος ανατράπηκε επανειλημμένα και κατέληξε σε περιτοίχισμα οικίας.

Σε δηλώσεις στη σκηνή, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλη Μιχαήλ, ανέφερε πως το θανατηφόρο σημειώθηκε 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν «νεαρός 21χρονος, ενώ είχε ως συνοδηγό τη 18χρονη συμβία του και κατευθυνόταν νότια στον κύριο δρόμο Κυβίδων – Καντού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα ν’ ανατραπεί διαδοχικά σε παρακείμενο χωράφι και να κτυπήσει σε περιτείχισμα».

Η 18χρονη εκσφενδονίστηκε από το όχημα και βρήκε ακαριαίο το θάνατο λίγα μέτρα πιο κάτω, ενώ ο 21χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη. Από τον οδηγό λήφθηκε δείγμα αίματος για τοξικολογικές εξετάσεις.
 
Ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού υπογράμμισε ότι, για ακόμα μια φορά ο ανθρώπινος παράγοντας έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς οι προκαταρκτικές εξετάσεις δείχνουν αυξημένη ταχύτητα του αυτοκινήτου, ενώ φαίνεται να μην έγινε χρήση της ζώνης ασφαλείας.

Δειτε Επισης

Επανέρχεται ο Οδυσσέας για το κέντρο δεξιώσεων-«Ο Χριστοδουλίδης θεωρεί ότι η διαπλοκή δεν είναι σοβαρό θέμα;»
Eικοσιπέντε νεκροί από ισραηλινά πλήγματα σε αντίσκηνα εκτοπισμένων στη Γάζα
Κατέθεσε για Κράτος Μαφία και Αναστασιάδη ο Πρόεδρος-«Δεν έχω κάτι να πω, ό,τι ρωτήθηκα απάντησα»
Ώρες αγωνίας για τον 79χρονο Νικόλα Κούμουρου-Χάθηκαν τα ίχνη του από την οικία του (pic)
«Να βγάλετε την καρδιά μου να την βάλετε στο παιδί μου»-Ο σπαραγμός του πατέρα όταν χάνει το γιο του
ΒΙΝΤΕΟ: Στις φλόγες αποθήκη στον Άγιο Δομέτιο-Υπέστη εκτεταμένες ζημιές
Κόπηκε στα δύο η μοτοσικλέτα του άτυχου Άγγελου-Συγκλονισμός για τους τέσσερις νεκρούς από θανατηφόρα
Προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ και ανατράπηκε το όχημά του-Επενέβη η Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό
Χτύπησε γυναίκα και την έβαλε με βία στο όχημά του-Χειροπέδες σε 34χρονο για απαγωγή
Χειροπέδες σε ακόμη ένα 24χρονο για το όπλο και τις 370 κροτίδες σε σπίτι στη Λευκωσία