Έπεσε η πρώτη υπόθεση για τα διαβατήρια-Αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι

Έπεσε στο Δικαστήριο, η πρώτη υπόθεση που εκδικαζόταν για το θέμα των πολιτογραφήσεων. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας αποφάσισε όπως όλοι οι κατηγορούμενοι είναι αθώοι.

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας παρουσιάστηκαν εννέα πρόσωπα - εκ των οποίων πέντε φυσικά και τέσσερα νομικά, για την υπόθεση που αφορά σε κατ΄ εξαίρεση πολιτογράφηση αλλοδαπών αιτητών, με βάση το πόρισμα Καλογήρου. Το  Κακουργιοδικείο αποφάσισε όπως όλοι είναι αθώοι. 

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 2021 καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, η πρώτη ποινική υπόθεση που αφορά τις κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών, βάσει του πορίσματος της Έκθεσης που ετοίμασε η Ad Hoc Τριμελής Επιτροπή Καλογήρου.

Περισσότερα σε λίγο…

Δειτε Επισης

Το σπάνιο κοινό Πάσχα ενώνει Ορθόδοξους και Καθολικούς πριν τους ξαναχωρίσει το ημερολόγιο
Κατηγορίες Ζελένσκι σε Πούτιν για την πασχαλινή εκεγχειρία-«Παίζει με ανθρώπινες ζωές»
Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Πασχαλινή εκεχειρία κήρυξε ο Πούτιν-Διακοπή των επιχειρήσεων ως τη Δευτέρα
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Με... πλούσιο ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα
«Δεύτε λάβετε φως»-Λαμπρή η τελετή αφής στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: Το σπάσιμο των μπότηδων έφερε την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα
Έρευνες για τα αίτια θανάτου του άτυχου 56χρονου εκπαιδευτή αλόγων-Στην αναμονή για τη νεκροτομή