Σοβαρός τραυματισμός 11χρονου μετά από τροχαίο-Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο

Σοβαρός τραυματισμός 11χρονου παιδιού σημειώθηκε το μεσημέρι στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 57χρονη γυναικά έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, ενώ οδηγούσε σε δρόμο στο Λιοπέτρι, λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε παρακείμενο δέντρο και ακολούθως σε περιτοίχισμα οικίας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. 

Από την πρόσκρουση το αυτοκίνητο ανατράπηκε και ο 11χρονος εγγονός της, ο οποίος επίσης επέβαινε στο όχημα, εκτινάχθηκε από τον ανεμοθώρακα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το παιδί και τη γιαγιά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του παιδιού, κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί διασωληνωμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νευροχειρουργικο Τμημα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Η κατάσταση του ειναι σοβαρή. Φέρει επισκληρίδειο αιμάτωμα στο κεφάλι. 

Οσον αφορά την 57χρονη «εκ πρώτης όψεως, σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό, τα τραύματα της δεν είναι σοβαρά», σύμφωνα με τον Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας της ΑΔΕ Αμμοχώστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταρρακτώδεις βροχές επηρεάζουν την κυκλοφορία-Προσοχή συστήνει η Αστυνομία

 

 

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Αναμμένο κερί προκάλεσε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λάρνακα-Στο νοσοκομείο η ένοικος
ΒΙΝΤΕΟ: Νεαροί άναβαν φωτιές στη μέση του δρόμου στη Λεμεσό-Πάνω από 90 πυρκαγιές από λαμπρατζιές
Μοιραίο χτύπημα στο κεφάλι για τον 22χρονο-Θρήνος για τον άτυχο Ντάνιελ
Ανείπωτη τραγωδία λίγο πριν την Ανάσταση-Νεκρός 22χρονος στο στήσιμο της λαμπρατζιάς, καταπλακώθηκε από πάσσαλο
Έρευνες για τα αίτια θανάτου του άτυχου 56χρονου εκπαιδευτή αλόγων-Στην αναμονή για τη νεκροτομή
Νύχτα επεισοδίων σε ελέγχους για λαμπρατζιές-Μολότοφ, πέτρες και κροτίδες
Πάνω από 50 περιστατικά με λαμπρατζιές σε ένα 24ωρο-Ξέφυγε η κατάσταση στη Λάρνακα
Επεισόδια με είκοσι νεαρούς στη Λάρνακα-Πέταξαν κροτίδες εναντίον περιπολικού, συνελήφθησαν τρεις
Προκάλεσαν τροχαίο με κλεμμένη μοτοσικλέτα-Εξαφανίστηκε ο οδηγός, στο νοσοκομείο με κατάγματα ο συνοδηγός