Επί τάπητος κίνητρα στους νέους να εμβολιαστούν-Σύσκεψη στο Προεδρικό

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιείται στις 10 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, την οποία συγκάλεσε ο  Επίτροπος του Πολίτη, Παναγιώτης Σεντώνας με εμπλεκόμενους φορείς, με στόχο να συζητηθεί και να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο κινήτρων προς τους νέους προκειμένου να επεκταθεί η εμβολιαστική κάλυψη κατά του κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κρίσιμη εβδομάδα, οι νοσηλείες καθορίζουν τις αποφάσεις-Το βάρος σε εμβολιασμούς

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Σεντώνας, «στόχος είναι να συζητήσουμε την συνεργασία με ιδιωτικές επιχειρήσεις ή οργανισμούς αλλά και με οργανισμούς δημοσίου δικαίου για την παραχώρηση κινήτρων προς τους νέους για να  προωθηθεί περαιτέρω ο εμβολιασμός στις νεαρές ηλικίες». Τα μέτρα, πρόσθεσε, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στη σύσκεψη θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι από ΟΕΒ, ΚΕΒΕ, ιδιωτικά και δημόσια πανεπιστήμια, CYTA, ΑΗΚ ΚΟΑ, Σύνδεσμος Τραπεζών, Συμβούλιο Νεολαίας, Οργανισμός Νεολαίας, η Δωροθέα Πανά ως μέλος της συμβουλευτικής επιστημονικής ομάδας του Υπουργείου Υγείας και  ο Κωνσταντίνος Φελλάς που προεδρεύει της ειδικής επιτροπής για την ψυχολογική και κοινωνική διάσταση των επιπτώσεων της πανδημίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Το σπάνιο κοινό Πάσχα ενώνει Ορθόδοξους και Καθολικούς πριν τους ξαναχωρίσει το ημερολόγιο
Ανείπωτη τραγωδία λίγο πριν την Ανάσταση-Νεκρός 22χρονος στο στήσιμο της λαμπρατζιάς, καταπλακώθηκε από πάσσαλο
Κατηγορίες Ζελένσκι σε Πούτιν για την πασχαλινή εκεγχειρία-«Παίζει με ανθρώπινες ζωές»
Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Πασχαλινή εκεχειρία κήρυξε ο Πούτιν-Διακοπή των επιχειρήσεων ως τη Δευτέρα
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Με... πλούσιο ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα
«Δεύτε λάβετε φως»-Λαμπρή η τελετή αφής στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: Το σπάσιμο των μπότηδων έφερε την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα